![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Antalya'dan Sozberk
Forumdaki herkese selam
Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 08:48 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba sozberk, Ebay'de tecrübe kazanarak foruma gelen arkadaş sayısı oldukça azdır,genelde ya ilk deneyimde sorun yaşayanlar yada foruma katılıp birşeyler öğrendikten sonra Ebay'de alışverişe başlayanlar forumda çoğunluktadır.Bu açıdan sizin tecrübeleriniz hepimiz açısından önemli. Alışverişe devam etmeseniz bile sizin gibi tecrübe sahibi arkadaşları aramızda görmek hepimiz için faydalı olacaktır. Bu arada çok profesyonel olmamakla beraber fotoğraf makinaları benim ilgi alanlarımdan biridir. Şayet sizin bir seçiminiz mevcut değilse bahsettiğiniz Kallavi fotoğraf makinası için konuşarak güzel bir model belirleyebiliriz Foruma tekrar hoşgeldiniz, görüşmek üzere.. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sizin gibi nazik ve saygılı ifade kullanan insanlar forumalrı daha seçkin hale getiriyorlar. makine konusunda da fuji s9600 (500YTL üzeri) ve fuji s100fs (900 ytl civarı) kaldım. bütçem s9600 e izin veriyor ama s100fs alabimem için arabadaki teybi satmam gerekiyor. yine kasetçelara döneceğiz demektir bu da sizin öneriniz nedir? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() Doğru saatleri, uygun fiyata bulursan ve iyi pazarlarsan iyi fiyatları bulur. Maraşlı arkadaşım benim. GG'deki üyelerin profillerini hep incelerim zaten, ve seni de görmüştüm orada. Hatta ilk ismini burada gördüğümde, aha bu kişi GG'den dedim Hadi kolay gelsin sana...![]()
"Dünyadaki en saf insan bile olsan, dolandırılmayı haketmiyorsundur, çünkü İNSANsındır. Ve bir takım hakların vardır." Bu mesaj en son " 05-24-2008 " tarihinde saat 04:26 PM itibariyle izmir07 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkürler, bu işte sizden öğrenecek epye bir şeyimiz var demek ki |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Öncelikle ifadeniz için teşekkür ediyorum, forumu takip ederseniz ilgili ve seviyeli dostlukların sınırlı olmadığını göreceksiniz Gelelim makina konusuna, dijital makina ile tanışmam 8-9 yıl öncesine dayanıyor. İlk dijital makinam sizinde şu an üzerinde durduğunuz marka olan Fuji idi. O zamanın parası ile yaklaşık 1000 Dolar civarı bir para ödeyerek satın aldığım 1,5 Mega pixellik bir kameraydı Beni hiç bir zaman pişman etmediği gibi 5-6 Mega pixel lik kameraların çıkması ile birlikte onlardan dahi daha iyi sonuçlar çıkarmasını bilerek ne kadar iyi bir tercih yaptığımı bana göstermişti.Tabi aradan yıllar geçti ve dijital kamera teknolojisi inanılmaz gelişti. Makinaları tanıtırken artık süslü sayılardan ve ifadelerden bahsediliyor. Bu süslü sayılardan biri biliyorsunuz Mega pixel kavramı. Tercihinizdeki makinalara yönelmenizi görerek bu mega pixel aldatmacasına girmeyi düşünmüyorum, kaliteli görüntüyü mega pixelin değil objektifin yakaladığını biliyorsunuzdur Elimdeki dijital kamerayı kardeşime hediye ettikten sonra yaklaşık 2 yıl dijital kamera arayışına girdim (ne kadar titiz ve satıcıya göre ne kadar kıl ) Sonunda SLR olmayan fakat kompakt ve SLR arası bir makina almaya karar verdim. Buna SLR Like ta deniyor biliyorsunuz. Fuji yine ilk tercihimdi, ancak yakın zamana kadar ülkemizde olmayan model olan Panasonic Lumix Dmc Fz18 modelinde karar kıldım. Gelelim bunun sebeplerine, almak istediğim makina iyi bir lense sahip olmalıydı gerçek etkili bir megapixel değeri Tabiki geniş açı en çok 28mm den başlamalı Manuel kullanıma izin vermeli ve kullanılabilir bir ara yüzü olmalı Lithium ion pil (bu tartışılabilir ancak ben vazgeçmem) Video olmasada olur sonuçta fotoğraf amaç olmalı,ancak olacaksa da en az 30fps ve yüksek çözünürlükte olmalı Kompakt makina kadar olmasa da taşınabilir olmalı ve yormamalı yada az yormalı Dijital zoom olmasada olur ancak optik zoom ekstra objektif gerektirmeyecek kadar yeterli olmalı Ve tabiki kullanıcı portföyünden olumlu yorumlar almalı Hemen hemen kabul gören tüm siteleri araştırarak Panasonic almaya karar verdim.Sonuç mu? Tüm dostlarıma tavsiye ediyor ve sipariş verdiriyorum.Pişman olan hiç olmadı. Yakın bir zamanda aldığım halde yüzlerce fotoğaf çektim inanılmaz güzel sonuçlar aldım.Bu sebeple size de hiç düşünmeden tavsiye ediyorum.Yukarıda da bahsettim teknoloji artık inanılmaz ilerledi, makinalar arasında kalite bakımından uçurumlar tabiki yok ancak bahsettiğim kıstasları göz önünde bulundurarak ben bu ürünü seçtim.Sizin tercih ettiğiniz ürünlerde benim seçimlerim arasındaydı S100fs yi baştan eledim hem fiyat hemde 1kg gelen ağırlığı sebebiyle...S9600 modelinide yine Panasonic ile kıyasladığımda hem ağırlık hemde video kalitesi bakımından eledim (Panasonic 848x480) Tüm bu bilgilere rağmen herkesin gönlünde bir aslan yatar amaç sizinkini değiştirmek değil sadece fikir vermektir, seçiminiz ne olursa olsun sizin için en iyisi olacaktır kuşkunuz olmasın.Bir de karşılaştırma örneği gönderiyorm.. Şimdilik kolay gelsin görüşmek üzere.. http://www.letsgodigital.org/tr/came...1628-1307.html |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Gerçekten çok açıklayıcı ve ikna edici olmuş çok teşekkür ederim.şu an kafam karışmış durumda. Bu açıklamalar sayesinde s100fs ye o kadar para dökmenin boş olduğuna karar verdim. Ama s9600'den hala vazgeçebilimiş değilim. Tabiki Lumix kullandığı lens itibariyle bunları geride bırakıyor. Ama S9600 daha fazla kafama yatıyor. Gerçekten makine konusundaki bilginize de hayran kaldım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Senin Gibi Tecrübeli İnsanları Burada Görmek Çok Güzel...Ayrıca Bende Antalya'dayım
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|