![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
TurQuazMan Selamlıyor
Ben bu siteye yeni üye oldum, internette(ebay'da) bir ürün ararken sonuçlar içerisinde bu site çıktı ve bi baktım, ilgimi çeken konuyu okumak için üye oldum, hemen dikkatimi çeken birkaç başlığı okudum, genelde bilgisayar ve teknoloji ağırlıklı ürünler ilgimi çekiyor. ebay'a 2 hafta önce üye oldum aradığım bir ürünü almak için. garanti sanal kart ebayda Paypal ödeme sisteminde kullanılıyor, bilginiz olsun(bir arkadaş sormuş forumda, bankadan olunamaz demişler). İlk siparişim henüz daha ulaşmadı bana ama süreç çok çabuk işledi, şu an kargo bekliyorum...
Sorusu olan varsa beklerim. benim de bir sorum olacak, yurtdışından alışveriş yaparken alınan toplam bedelin benim bildiğim kadarıyla 200$ ı aşması halinde gümrük sorunu çıkıyor, aydınlatıcı bilgisi olan varsa paylaşımdan mutlu oluruz Saygılarımla |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
100$ yukarısında sorun çıkıyor diye biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
100 EURO
yaw 100 dolar olsun da ölek ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
hoşgeldiniz...detaylı gümrük bilgileri, tarifeler ve diğer konularda işlevsel bilgileri gümrük başlığı altında bulabilirsin...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sen işini garantiye al 100 doların altında tut ürünü yada satıcıya öyle yazdır |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Bu 100€ LİMİTİ HERŞEY DAHİL 100€ MU YOKSA SADECE ÜRÜNÜN FİYATI OLARAK 100€ MU?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Evet sınır kargo dahil 100 euro. ama çeşitli yöntemler var. onları zamanla araştırarak ve deneyerek öğren. şimdi sana şu şöyledir desem kanına girmiş olurum. bir de ebydan hiç kimse cep telefonu bilgisayar ve araba alma hayalleri kurmasın. o yüzden birinci ilgi alanınızı ebayda kullanamazsınız.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|