Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) > Kendinizi Tanıtın
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-02-2007, 04:57 AM   #1
kemalettin
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: kemalettin is on a distinguished road

Exclamation Van'dan Kemalettin

1 hafta oldu bu sayfayı öğreneli . Açık arttırma diye arattım siteleri ekliyordum inceliyordum iyibeyle karşılaştım . halen siteyi inceliyorum . paypal halolmadığından alış veriş nasip olmadı daha . van postada çalışan biri var van gümrükten tanıdık var mı dedim var dedi konuyu açamadım fakat postacı olduğundan detaylarıda bilmiyordu. gümrüktan tanıdık olursa ne gibi yardımları olabilir?. sitenin olması çooooooook güzel.
yanlız;
1- sitenin acil server değişmesi lazım çok takılmalar oluyor.
2- ister forumda olsun ister web sayfasında konuyu madde madde açıklayacak bir fedakar olursa iyi olur . yani ürün nasıl aranır, bulunduğunda ne yapılır, satıcı ile ilgili problem olunca ne olur ürün gelmezse ne olur......................

ingilizcesi olmayanlar için ebay sayfaları üzerinden olarak türkçeleri yazılarak açıklama yapılsa işte önce burası tıklanarak böyle arama yapılır, ürün bulunduktan sonra şura tıklanır ve özelliklere, önceden satılan ürün özelliklerine
buraya tıklanarak satıcı hakkında bilgilere, .....................bu şekilde bir açıklama sayfası süper olur .
yeni giren üye giriş olarak bunları takip ettikten sonra foruma girmesi bence daha iyi olur.
bu sorunların forumda tabiki cevapları var fakat bulmak çok zaman alıyor.
şimdiden tüm emeği geçenlere çok çok teşekkürler.
kemalettin is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-21-2007, 11:50 AM   #2
xwayzet
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: xwayzet is on a distinguished road

Alıntı:
kemalettin tafarından gönderildi
1 hafta oldu bu sayfayı öğreneli . Açık arttırma diye arattım siteleri ekliyordum inceliyordum iyibeyle karşılaştım . halen siteyi inceliyorum . paypal halolmadığından alış veriş nasip olmadı daha . van postada çalışan biri var van gümrükten tanıdık var mı dedim var dedi konuyu açamadım fakat postacı olduğundan detaylarıda bilmiyordu. gümrüktan tanıdık olursa ne gibi yardımları olabilir?. sitenin olması çooooooook güzel.
yanlız;
1- sitenin acil server değişmesi lazım çok takılmalar oluyor.
2- ister forumda olsun ister web sayfasında konuyu madde madde açıklayacak bir fedakar olursa iyi olur . yani ürün nasıl aranır, bulunduğunda ne yapılır, satıcı ile ilgili problem olunca ne olur ürün gelmezse ne olur......................

ingilizcesi olmayanlar için ebay sayfaları üzerinden olarak türkçeleri yazılarak açıklama yapılsa işte önce burası tıklanarak böyle arama yapılır, ürün bulunduktan sonra şura tıklanır ve özelliklere, önceden satılan ürün özelliklerine
buraya tıklanarak satıcı hakkında bilgilere, .....................bu şekilde bir açıklama sayfası süper olur .
yeni giren üye giriş olarak bunları takip ettikten sonra foruma girmesi bence daha iyi olur.
bu sorunların forumda tabiki cevapları var fakat bulmak çok zaman alıyor.
şimdiden tüm emeği geçenlere çok çok teşekkürler.

Sevgili Arkadaşım sorduğun bütün soruların cevabı bu sitede var biraz arştırın lütfen..
xwayzet is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-21-2007, 12:10 PM   #3
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

sordugunuz sorularin cevaplari madde madde ve hatta resimli olarak anlatilmis sekilde var.Sabit konulara bakarsaniz bulmaniz cok kolay olacaktir.
Ebay den alisveris yapmadan once bu forumdaki herseyi okuyun,ingilizcenizi gelistirmenizi oneririm,ayriyeten alisverisi yaptiktan sonrada sabirli olmalisiniz...
Gumrukte memuru tanidiginiz olmasi size fayda saglayabilir,kıyak yaparsa sıkıntı yasamazsınız...
kesikbas is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık