![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar görüldüğü üzere yeni bir üyeyim.. Bu alışveriş merakı gittigidiyordan başlayıp e baydeki fiyatların ne kadar uygun olduğunu görmemle başladı. Ebay den alışveriş yapmak istiyorum fakat forumdaki topiclere baktıkça korkmaya başladım.. Alınan ürünlerin gümrükte takılması vs vs bir sürü sorun yaşanmış.. Bu konuda tecrübeli olmak gerektiği söyleniyor.. Bende şöyle küçük bir (5-10$lık) ürün satın alıp ne kadar zamanda geldiğini gümrüğe takılıp takılmayacağın yani kısaca ebay alışverişinin yapılabilir mi olduğunu görmek istiyorum.. Böyle bir deneme yapmak başta güzel bir fikir mi dersiniz.. Saygılar
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
deneme amaçlı ihtiyacın olan birsey al tutupda hiç bir isine yaramıyacak bir ürüne 5&10$ ödeme unutmaki bunun üzerine kargoda koyacaksın sadece gönderen sahıs ve hediye olarak isaretlesin yeter
ençok %10 ödeyip yine alırsın korkunun ecele faydası yok deneme diye alırsın problem çıkmaz sonraki aldıgından çıkar Bu mesaj en son " 06-06-2007 " tarihinde saat 05:23 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
verdiğin fikir için teşekkürler
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|