Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) > Kendinizi Tanıtın
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-06-2007, 04:55 PM   #1
antisilence
Taze Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: antisilence is on a distinguished road

Smile Merhabalar küçük bir soruyla başlamak

Arkadaşlar görüldüğü üzere yeni bir üyeyim.. Bu alışveriş merakı gittigidiyordan başlayıp e baydeki fiyatların ne kadar uygun olduğunu görmemle başladı. Ebay den alışveriş yapmak istiyorum fakat forumdaki topiclere baktıkça korkmaya başladım.. Alınan ürünlerin gümrükte takılması vs vs bir sürü sorun yaşanmış.. Bu konuda tecrübeli olmak gerektiği söyleniyor.. Bende şöyle küçük bir (5-10$lık) ürün satın alıp ne kadar zamanda geldiğini gümrüğe takılıp takılmayacağın yani kısaca ebay alışverişinin yapılabilir mi olduğunu görmek istiyorum.. Böyle bir deneme yapmak başta güzel bir fikir mi dersiniz.. Saygılar
antisilence is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2007, 06:20 PM   #2
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

deneme amaçlı ihtiyacın olan birsey al tutupda hiç bir isine yaramıyacak bir ürüne 5&10$ ödeme unutmaki bunun üzerine kargoda koyacaksın sadece gönderen sahıs ve hediye olarak isaretlesin yeter ençok %10 ödeyip yine alırsın
korkunun ecele faydası yok deneme diye alırsın problem çıkmaz sonraki aldıgından çıkar

Bu mesaj en son " 06-06-2007 " tarihinde saat 06:23 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir....
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-06-2007, 11:37 PM   #3
antisilence
Taze Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: antisilence is on a distinguished road

verdiğin fikir için teşekkürler
antisilence is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık