Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Off-Topic (Kategorisiz Mesajlar) > Kendinizi Tanıtın
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-25-2007, 11:29 PM   #1
Rolandinho
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: Rolandinho is on a distinguished road

Antalyadan merhaba

Herkese merhaba;

Ben aranıza antalya'dan katılıyorum,adım umut.30 yasındayım,Müzisyenim ve daha önce ebay'den hiç alışveriş yapmadım.Detaylı bilgi edinebilmek için dolaşırken bu siteyi buldum ve birçok konuda çok faydası olabilecek bir site olduğunu gördüm...

Ayrıca 150-200 $ dolarlık ceptelefonu boyutlarında bir kart almayı düşünüyorum ama gümrüğe takılır mı ya da ne yapmalıyım hicbir fikrim yok...

Tekrar herkese merhaba...
Rolandinho is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2007, 10:15 AM   #2
ugurus
Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ugurus is on a distinguished road

Alıntı:
Rolandinho tafarından gönderildi
Herkese merhaba;

Ben aranıza antalya'dan katılıyorum,adım umut.30 yasındayım,Müzisyenim ve daha önce ebay'den hiç alışveriş yapmadım.Detaylı bilgi edinebilmek için dolaşırken bu siteyi buldum ve birçok konuda çok faydası olabilecek bir site olduğunu gördüm...

Ayrıca 150-200 $ dolarlık ceptelefonu boyutlarında bir kart almayı düşünüyorum ama gümrüğe takılır mı ya da ne yapmalıyım hicbir fikrim yok...

Tekrar herkese merhaba...

biraz yazışarak sorunsuzbir şekilde getirirsin ürünü
özellikle hat gibi bişey getirceksen hiç problem çıkarmaz.

ama hediyedir numunedir. düşük yazdırman vs lazım.
ugurus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2008, 07:24 PM   #3
sozberk
Aşmış Üye

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Merhaba ben de Antalya'dan Sami. İki ay içinde 12 adet ürün aldım ebaydan ama dikkat etmen gerken şeyler:

1- Gümrüğe iki paketin aynı anda girmemesine dikkat et.
2- Satıcıyla konuş GIFT işaretini mutlaka koydurt.
3- Mutlaka 100 doların altında beyan ettir. Eğer mümkünse fatura koydurma.
4- Sabırlı ve nazik ol.
5- Mutlaka millete positive feedbackini ver.
6- Madem sen de bizim gibi yenisin mutlaka Powerseller kişilerden alış veriş yap.
7- Paypal ve ebay kurallarını T.C. Gümrük kurallarını öğren.
8- Aldığın ürünün özelliklerini almadan önce dikkatlice oku. Yabancı dil için bu forumda hazır mesajlar var ister onları kullan istersen kendin yaz ama soru sormaktan çekinme.
9- Yazmıyorsa mutlaka Türkiye için kargo fiyatını sor. Malum çoğu ürünün kargosu kendinden pahalıdır.
Şimdilik benden bu kadar..
sozberk is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-24-2008, 11:58 PM   #4
e-buy
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: e-buy is on a distinguished road

Hoşgeldin Umut Kardeş Antalyalı ebaycılar Çoğalıyor
e-buy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-25-2008, 12:18 AM   #5
izmir07
Aşmış Üye

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
sozberk tafarından gönderildi
Merhaba ben de Antalya'dan Sami. İki ay içinde 12 adet ürün aldım ebaydan ama dikkat etmen gerken şeyler:

1- Gümrüğe iki paketin aynı anda girmemesine dikkat et.
2- Satıcıyla konuş GIFT işaretini mutlaka koydurt.
3- Mutlaka 100 doların altında beyan ettir. Eğer mümkünse fatura koydurma.
4- Sabırlı ve nazik ol.
5- Mutlaka millete positive feedbackini ver.
6- Madem sen de bizim gibi yenisin mutlaka Powerseller kişilerden alış veriş yap.
7- Paypal ve ebay kurallarını T.C. Gümrük kurallarını öğren.
8- Aldığın ürünün özelliklerini almadan önce dikkatlice oku. Yabancı dil için bu forumda hazır mesajlar var ister onları kullan istersen kendin yaz ama soru sormaktan çekinme.
9- Yazmıyorsa mutlaka Türkiye için kargo fiyatını sor. Malum çoğu ürünün kargosu kendinden pahalıdır.
Şimdilik benden bu kadar..
5. madde artık değişti arkadaşlar. Artık satıcılar alıcılara feedback veremiyor. Bu yüzden aldığınız hizmetten ve üründen memnun değilseniz, negative feedback verebilirsiniz... Bu mesaj bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar için, bilgi amaçlıdır.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık