![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Antalyadan merhaba
Herkese merhaba;
Ben aranıza antalya'dan katılıyorum,adım umut.30 yasındayım,Müzisyenim ve daha önce ebay'den hiç alışveriş yapmadım.Detaylı bilgi edinebilmek için dolaşırken bu siteyi buldum ve birçok konuda çok faydası olabilecek bir site olduğunu gördüm... Ayrıca 150-200 $ dolarlık ceptelefonu boyutlarında bir kart almayı düşünüyorum ama gümrüğe takılır mı ya da ne yapmalıyım hicbir fikrim yok... Tekrar herkese merhaba... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
biraz yazışarak sorunsuzbir şekilde getirirsin ürünü özellikle hat gibi bişey getirceksen hiç problem çıkarmaz. ama hediyedir numunedir. düşük yazdırman vs lazım. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba ben de Antalya'dan Sami. İki ay içinde 12 adet ürün aldım ebaydan ama dikkat etmen gerken şeyler:
1- Gümrüğe iki paketin aynı anda girmemesine dikkat et. 2- Satıcıyla konuş GIFT işaretini mutlaka koydurt. 3- Mutlaka 100 doların altında beyan ettir. Eğer mümkünse fatura koydurma. 4- Sabırlı ve nazik ol. 5- Mutlaka millete positive feedbackini ver. 6- Madem sen de bizim gibi yenisin mutlaka Powerseller kişilerden alış veriş yap. 7- Paypal ve ebay kurallarını T.C. Gümrük kurallarını öğren. 8- Aldığın ürünün özelliklerini almadan önce dikkatlice oku. Yabancı dil için bu forumda hazır mesajlar var ister onları kullan istersen kendin yaz ama soru sormaktan çekinme. 9- Yazmıyorsa mutlaka Türkiye için kargo fiyatını sor. Malum çoğu ürünün kargosu kendinden pahalıdır. Şimdilik benden bu kadar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Hoşgeldin Umut Kardeş Antalyalı ebaycılar Çoğalıyor
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|