![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
herkese mersınden sevgıler saygılar
oncelıkle ıyı yıllar ıyı bayramlar dılerım dılerım herkese
nıcktende anlasılacxagı gıbı memleket mersın adım volkan turızım sırketım var. uzun zamandır ebaydan alıs verıs verıs yapmak ıstıyodum kısmet olmadı bı turlu.ebayda aradın urunu satın al kredı kartından dussun para adresı ver kargon gelsın dıye bılıyodum ama sans eserı googlede burayı buldum ve sandım gıbı olmadı gordum faydalı bı sıte bıcok arkadasa tavsıye ettım ama aklımız karıstı sımdı paypal-kargo gonderım tıplerı... konuları okuyup cozucez umarım ![]() basta forum sahıbı olmak uzere tum uyelerın tekrardan yenı yılını kutlar ıyı bayramlar dılerım. yenı yılda bol alısverıslı sorunsuz gunler herkese |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Yari Mersinli
Biz Ailemle 10 Seneden Fazla Mersinde Oturduk Ben Salim Guven Ve Ial Mezunuyum Sonra Bogazici Unv
Yari Hemserim Her Konuda Bana Yaz Elimden Geldigince Yardim Ederim Benim Icin Flamingo Yolunda Yuru , Halilde Cezerye Ye , Tantunicilere Selam Camlibel Hala Eskisi Gibidir Insallah ....ben Severim Mersinimi |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İyibey foruma hoş geldiniz bu forumda ebay'den nasıl alışveriş yapıldığına dair bütün bilgiler mevcut yapmanız gereken sadece okumak.
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba bende akdeniz çocuğuyum.Komşun Adana .İstanbulda doğdum,unv yi izmirde okdum,adanalıyım fakat şu an oradan uzaklardayım.Aramıza hoşgeldin![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|