![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba Acemilere 3 Öneri
Merhaba ben kurbagaprens,
Forumları sıkı takip eden eskiler beni hatırlayacaktır. Artık bende iyibey'e üye oldum. Fakat Ebay konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim desem yeridir. Forum inanılmaz fonksiyonel olmuş. Düşünenin, hazırlayanın, katkısı olanın, takipçisi olanın emeğine sağlık. Öncelikle Teşekkürler. Tabiiki forumu takip edeceğim konuları deşeceğim ama başlangıç olarak benim gibi acemi Ebaycılara 3 öneri sunabilir misiniz? Sağlıcakla Kalın, |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
1.mümkün olduğunca 100$ altında ürün al(gümrükle uğraşmaman açısından)
2. mümkün olduğunca satış sayısı 1000 üzerinde ve %99-98 civarında positive feedback i olan kişilerden alışveriş yap. 3.sü 100 $ üzerinde alışveriş yapçaksan mutlaka gift olarak işaretlettir ve 100$ altında fiyat yazmalarını iste. benden üçtane ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
sakin ol, sabırlı ol, pişman olma
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
3 öneri sunuyorum:
1) Buraya yazan diğer arkadaşların sözlerini dinle ![]() 2) Her önüne gelen şeye teklif verme, çok araştır. Teklif verdiğin bir şeyi almamazlık yapma! 3) Gümrük mevzularını iyi incele. ![]()
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Mevlana Öğüdü Gibi Olmuş ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
100 euro mu |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İşi garantiye almak açısından $100 yazmış arkadaş. €100 tabiki... ![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|