![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Kendinizi Tanıtın Yeni üyeler kendinizi burada tanıtın. Kimsiniz, daha önce Ebay'de tecrübeniz var mıydı,Ebay'den ne almayı düşünürürsünüz |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
merhabalar
ismim adem veteriner hekimim...
01.10.2008 tarihinde almanyadan adıma bir paket gönderilmişti...paket içeriği uzaktan kumandalı bir araba...ebay üzerinden şahıstan almıştım...ancak paketin akıbeti hakkında hiç bir bilgiye ulaşamıyorum...ptt yi aradım henüz ülkeye giriş yapmamış dediler...böyle birşey mümkünmüdür...takip numarası CL911894919DE...bilgisi dahilinde lütfen yardım etsin teşekkürler. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
13 gün olmuş ve almanyadan trye girmemesi pek olası bi durum diil.
ben ingiltereden bişey aldığım zaman max 5-6günde trye giriyor. kargonun registered ı warmı? ve satıcı bi link vermedimi almanya posta servisinden izleyebilceğin? pttde sonuç yoq bana çokta normal gelmedi açıkçası
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
PTT nin yurtdışı sorgulamasında ürünün Türkiye'ye çıktığı görünüyor.Fakat Türkiyeye girişi şu an itibariyle gözükmüyor.PTT nin sitesinden takip et.Bir sorun yoksa 1 haftaya kadar yurda giriş yapar sizin paket. Barkod Numarası Giriniz. 0001 01/10/08 00:40 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition 0002 01/10/08 01:38 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition 0003 30/09/08 17:30 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|