![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Ben gelebileceği görüşündeyim. Hele de daha önce alış veriş yapmamışsan. DHL açılışını böyle bir şeyden yapmak lazım. Lifarank DZONE2'den hep bir adım öndedir. ama ufak tefek cinlikleri olur. Kutusu ezik makineler gönderebilir. Önceden mesajla uyarmalısın. Ayrıca DZONE2'ye göre daha ilgilidir.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evt ilgili bi satıcı.Kutu olayını sölediin iyi oldu takıntılıyımdır öle durumlarda.Bu arada önerin nedir hediyemi,tamir görmüşmü?? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
hediye olması şart tamir görmüş diye ekletmeye de çalış. o zaten hediye paketi olarak gönderiyor. tek geçerim frankyi. kesinlikle doğru seçim.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hade bakalım alıyorum şuan p.tesi fln gelir inş Tamir görmüş için refurbishedidemi ticklio giftle birlikte |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
İnşallah başarılı olursun. gümrüğe takılmadan eline ulaşmasını dilerim. çünkü takılırsa hiç güzel olmuyor. makine fiyatı kadar da gümrük ödemen gerekebilir. bu ihtimal de aklının bir köşesinde bulunsun. bu risk mevcut. bununla beraber fz50 ve eos 450 normal geçiyorsa bence d80 de geçer diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
soruna gelince gift declerasyon belgesi yapıştırılıyor koli üzerine orada dört seçenek var onlardan biri. işaretlenmesi şart. sen işaretleme desen ya da işaretle demeyi unutsan bile bu uzak doğulu kullanıcılar kendileri işaretlerler. düşük fiyat olayı da aynı. sen unutsan bile onlar 100 dolar yazarlar. tamir görmüş meselesine gelince o da kutunun içeriğiyle ilgili. kutunun içeriğini yazarken "digital camera-refurbished in our service" gibi bir bir şey yazıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
noldu aldın mı
aldıysan gelişmeleri yaz da biz de görelim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|