Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-11-2008, 04:43 PM   #11
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Ben gelebileceği görüşündeyim. Hele de daha önce alış veriş yapmamışsan. DHL açılışını böyle bir şeyden yapmak lazım. Lifarank DZONE2'den hep bir adım öndedir. ama ufak tefek cinlikleri olur. Kutusu ezik makineler gönderebilir. Önceden mesajla uyarmalısın. Ayrıca DZONE2'ye göre daha ilgilidir.
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2008, 04:51 PM   #12
onurb
Üye

onurb kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: onurb is on a distinguished road

Alıntı:
sozberk tafarından gönderildi
Ben gelebileceği görüşündeyim. Hele de daha önce alış veriş yapmamışsan. DHL açılışını böyle bir şeyden yapmak lazım. Lifarank DZONE2'den hep bir adım öndedir. ama ufak tefek cinlikleri olur. Kutusu ezik makineler gönderebilir. Önceden mesajla uyarmalısın. Ayrıca DZONE2'ye göre daha ilgilidir.

Evt ilgili bi satıcı.Kutu olayını sölediin iyi oldu takıntılıyımdır öle durumlarda.Bu arada önerin nedir hediyemi,tamir görmüşmü??
onurb is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2008, 06:09 PM   #13
sozberk
Üye ül-Zebellah

hediye olması şart tamir görmüş diye ekletmeye de çalış. o zaten hediye paketi olarak gönderiyor. tek geçerim frankyi. kesinlikle doğru seçim.
Eski 09-11-2008, 09:11 PM   #14
onurb
Üye

onurb kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: onurb is on a distinguished road

Alıntı:
sozberk tafarından gönderildi
hediye olması şart tamir görmüş diye ekletmeye de çalış. o zaten hediye paketi olarak gönderiyor. tek geçerim frankyi. kesinlikle doğru seçim.

hade bakalım alıyorum şuan p.tesi fln gelir inş Tamir görmüş için refurbishedidemi ticklio giftle birlikte
onurb is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-2008, 10:23 PM   #15
sozberk
Üye ül-Zebellah

İnşallah başarılı olursun. gümrüğe takılmadan eline ulaşmasını dilerim. çünkü takılırsa hiç güzel olmuyor. makine fiyatı kadar da gümrük ödemen gerekebilir. bu ihtimal de aklının bir köşesinde bulunsun. bu risk mevcut. bununla beraber fz50 ve eos 450 normal geçiyorsa bence d80 de geçer diye düşünüyorum.
Eski 09-11-2008, 10:28 PM   #16
sozberk
Üye ül-Zebellah

soruna gelince gift declerasyon belgesi yapıştırılıyor koli üzerine orada dört seçenek var onlardan biri. işaretlenmesi şart. sen işaretleme desen ya da işaretle demeyi unutsan bile bu uzak doğulu kullanıcılar kendileri işaretlerler. düşük fiyat olayı da aynı. sen unutsan bile onlar 100 dolar yazarlar. tamir görmüş meselesine gelince o da kutunun içeriğiyle ilgili. kutunun içeriğini yazarken "digital camera-refurbished in our service" gibi bir bir şey yazıyorlar.
Eski 09-12-2008, 10:48 PM   #17
sozberk
Üye ül-Zebellah

noldu aldın mı
aldıysan gelişmeleri yaz da biz de görelim
sozberk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık