Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-12-2008, 12:10 AM   #11
1208574638
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: 1208574638 is on a distinguished road

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Hocam iyi hoş diyorsun da, konumuzun yurtdışı, kaçak ve vergisiz mallar üzerine olduğunun farkında mısın?
dostum kisisel kullanım için almıssın ve garanti geçerlidir ama ticaretini yapıyorsan o baska ama kisisel kullanım için aldıgın her ürünü tamir ettire bilirsin hatta degisiminide yaptıra bilirsin (garanti belgesinde veya sözlesmede harici belirtilmedigi sürece ) buradakiler yapmıyoruz dedikleri zaman merkezlerine hatalı birdirendirme yapıp tahahüt ettihiniz hizmetleri yapmadıgınız için mahkemeye verecem diye bir mesaj at bakalım neler oluyor sanırım sizde sahip oldugunuz hakların farkında degilsiniz bir örnek vereyim firmanın adılazım degil avrupadan gelirken yanında getirdigi bir ürün burada iki ay sonra bozuluyor türkiyedede satısı daha yok abim geliyor tamir için tabi bizimkiler adamı dövmekten beter ediyorlar 2 saat kavga sonusu abim burnundan soluyarak aynen gidiyor bu olaydan tam 3 gün sonra avrupa merkezden bir mail konuyu soruyorlar abim gidip genel merkezdeki yönetim üyelerinden birisinin mailine sikayet etmis o konu adama ulasınca oda köpürmüs sonuç nemi oldu magazanın birime baglı müdürü anında kovuldu yetmedi adamın evine gidip ürünü aldılar tamir edemediler yenisini getirtiler ve evine kadar gidip teslim ettiler bu arada abim ne mi yapıyordu onlara sırıtıyordu neredenmi biliyorum o zaman orada çalısıyordum
Malum nereden alacagınızı bilirsiniz

Bu mesaj en son " 07-12-2008 " tarihinde saat 12:24 AM itibariyle 1208574638 tarafından düzenlenmiştir....
1208574638 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-13-2008, 03:38 PM   #12
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Eğer kullandığınız ve garanti talep ettiğiniz makine 100 euro altında ise elbette bahsettiğim kaçak bir makine değildir. Ancak 100 euro nun üzerinde bir alım yapılmış ve de vergi ödenmemişse bu makinelerin hepsi kaçaktır. Ki 100 euro nun altında bir fotoğraf makinesi ise imkansız olduğuna göre işin ister ticaretini yapın, ister kişisel kullanım için alın getirdiğiniz tüm makineler vergisiz kaçak makinelerdir!!!

Ha işin ticaretini yapmadığımı da belirtmek isterim. 5 kuruş için milleti enayi yerine koyacak kadar asla küçülmedim...

Ayrıca garanti konusunda bahsettiğim husus, tamamiyle fujifilm ve sony yetkililerinin kendilerinin bana verdikleri cevaptır. Allaha şükür garanti ile bir işim olmadı şimdiye dek, sadece araştırma amaçlı aramıştım ve aradığıma pişman olmuştum

Arkadaş garantiden faydalanırsınız diyor, tecrübelerini de anlatmış... ama ben yine de güvenemem...

Bu mesaj en son " 07-13-2008 " tarihinde saat 03:42 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir....
fatihkocoglu29 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık