![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 07-12-2008 " tarihinde saat 12:24 AM itibariyle 1208574638 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Eğer kullandığınız ve garanti talep ettiğiniz makine 100 euro altında ise elbette bahsettiğim kaçak bir makine değildir. Ancak 100 euro nun üzerinde bir alım yapılmış ve de vergi ödenmemişse bu makinelerin hepsi kaçaktır. Ki 100 euro nun altında bir fotoğraf makinesi ise imkansız olduğuna göre işin ister ticaretini yapın, ister kişisel kullanım için alın getirdiğiniz tüm makineler vergisiz kaçak makinelerdir!!!
Ha işin ticaretini yapmadığımı da belirtmek isterim. 5 kuruş için milleti enayi yerine koyacak kadar asla küçülmedim... Ayrıca garanti konusunda bahsettiğim husus, tamamiyle fujifilm ve sony yetkililerinin kendilerinin bana verdikleri cevaptır. Allaha şükür garanti ile bir işim olmadı şimdiye dek, sadece araştırma amaçlı aramıştım ve aradığıma pişman olmuştum ![]() Arkadaş garantiden faydalanırsınız diyor, tecrübelerini de anlatmış... ama ben yine de güvenemem...
Bu mesaj en son " 07-13-2008 " tarihinde saat 03:42 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|