Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-09-2008, 11:06 AM   #21
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Fatih hocam en son D 200 aldıgını okumuştum forumlardan. Digitaland tavsiye ettiklerin arasında idi. D 200'ü gümrükten nasıl aldın,merak ettim. Ben D 80 ile ilgileniyorum. Kimleri önerirsin? Bu arada bu alet gümrükten geçer mi?(Gift ve düşük fiyat gösterilirse) Geçmezse nasıl alırız? (Gerçi takılırsa alınmaz,özel kargo ile geldiği için geri göndermek için bile dünyanın parasını istediklerini forumlardan okumuştum.)
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2008, 08:28 PM   #22
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

D200 değil de, S5pro satın aldım. Fakat inan gittigidiyor açgözlüleri yüzünden artık Türkiye'ye makine getirtmeye korkuyorum. Ben de Belçika ya yollatmıştım kamerayı. Teyzemler geldi, ve ürün elime geçti...
Bir kompakt makineyi rahatlıkla geçirebilirisniz gümrükten (hem fiyatı/hem ağırlığı sebebiyle)... Ama iş DSLR ye gelince inan hiç referans olmak istemem...
Çünkü makinenin kendi ağırlığı 800gr civarı ve kutusu cüsseli bir kutu... Cihazın kutusuna bakıyorum da, o gümrükteki Xray cihazından geçse idi kesin göze batardı
İstanbulda isen sirkeci Hayyam pasajından almanı öneririm. Ebay ile fiyat farkı en fazla 100 Lira. Hem dükkan garantisi de mevcut...

Bu gittigidiyordaki gözü para için dönmüş arkadaşlar yüzünden inanın ebayden soğudum artık...

Alıntı:
karaelmaslim tafarından gönderildi
Fatih hocam en son D 200 aldıgını okumuştum forumlardan. Digitaland tavsiye ettiklerin arasında idi. D 200'ü gümrükten nasıl aldın,merak ettim. Ben D 80 ile ilgileniyorum. Kimleri önerirsin? Bu arada bu alet gümrükten geçer mi?(Gift ve düşük fiyat gösterilirse) Geçmezse nasıl alırız? (Gerçi takılırsa alınmaz,özel kargo ile geldiği için geri göndermek için bile dünyanın parasını istediklerini forumlardan okumuştum.)
Eski 07-09-2008, 10:30 PM   #23
1208574638
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: 1208574638 is on a distinguished road

Alıntı:
bende birtane sigma almayı istiyorumda açıkcası yemiyo sanırım gidip yalçınlardan alacam hazır fiyatlarıda düsmüsken
Malum nereden alacagınızı bilirsiniz
1208574638 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2008, 06:28 AM   #24
Hirotaro
Üye

Ünü: Hirotaro is on a distinguished road

Alıntı:
duffy tafarından gönderildi
çok beğendim baktım yakında alıcam bu makineden geldiğinde yazarım buraya, çok uygunmuş gereçkten fiyat olarak tşkr.

F100fd, F50fd yi rezil ediyor artık...F100fd çok daha iyi
Hirotaro is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2008, 11:59 AM   #25
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
D200 değil de, S5pro satın aldım. Fakat inan gittigidiyor açgözlüleri yüzünden artık Türkiye'ye makine getirtmeye korkuyorum. Ben de Belçika ya yollatmıştım kamerayı. Teyzemler geldi, ve ürün elime geçti...
Bir kompakt makineyi rahatlıkla geçirebilirisniz gümrükten (hem fiyatı/hem ağırlığı sebebiyle)... Ama iş DSLR ye gelince inan hiç referans olmak istemem...
Çünkü makinenin kendi ağırlığı 800gr civarı ve kutusu cüsseli bir kutu... Cihazın kutusuna bakıyorum da, o gümrükteki Xray cihazından geçse idi kesin göze batardı
İstanbulda isen sirkeci Hayyam pasajından almanı öneririm. Ebay ile fiyat farkı en fazla 100 Lira. Hem dükkan garantisi de mevcut...

Bu gittigidiyordaki gözü para için dönmüş arkadaşlar yüzünden inanın ebayden soğudum artık...
Teşekkürler Fatih Hocam
Makinayı yine Uzakdoğulu satıcıların birinden mi almıştın? Benim Almanya'da arkadaşım var,acaba ben de senin gibi yapsam Alman gümrüğünde sorun olur mu? Avrupa birliği gümrüğü konusunda bir bilgim yok ama Almanya'da iki yıl öğrencilik yapan başka bir arkadaşım Uzakdoğu mallarının Alman gümrüğünden geçmesinin zor olacagından bahsetmişti. Bu konuda ne önerirsin? Almanya'ya yollatmak bana daha mantıklı gibi geliyor.
Hayyam Pasajı da aklımda olsun,Eyvallah
Eski 07-11-2008, 10:41 AM   #26
oksijen
Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: oksijen is on a distinguished road

Arkadaşlar bilmediğiniz ülkelerin gümrükleriyle uğraşmayın derim ben. Daha türkiye gümrüklerini çözemedik tam birde gevurlamı uğraşıcaksınız.
oksijen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2008, 11:00 AM   #27
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
oksijen tafarından gönderildi
Arkadaşlar bilmediğiniz ülkelerin gümrükleriyle uğraşmayın derim ben. Daha türkiye gümrüklerini çözemedik tam birde gevurlamı uğraşıcaksınız.
Haklısın kardeş ama D 80'nin TR gümrüğünden geçmesi imkansız görünüyor Fatih Hocam makinayı Belçika'ya yollatmış,belki Alman gümrüğünden rahat geçer diye düşündüm.Tabii iyice araştırıp ona göre davranmak lazım. Benim ki sadece bir öneri
Eski 07-12-2008, 12:00 AM   #28
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Usta ben çok araştırdım Belçika gümrüğünü! Gümrük tabiri biraz yanlış çünkü orada gümrük diye bir olgu yok Neredeyse tüm ürünlerden vergi alıyorlar. Ama bizim özel firmalar gibi abartılı bir ücret değil bu vergi. 25Euro ödemiş teyzemler saolsunlar ve sorunsuz bir şekilde teslim

Almanya konusunda inan hiçbir bilgim yok. Araştırmadan iş yapma derim ben...

EDIT : Frank li (digitaland) a direk HSBC üzerinden banka transferi ile satın aldım. Çoooookkkk uyguna geldi

Alıntı:
Teşekkürler Fatih Hocam
Makinayı yine Uzakdoğulu satıcıların birinden mi almıştın? Benim Almanya'da arkadaşım var,acaba ben de senin gibi yapsam Alman gümrüğünde sorun olur mu? Avrupa birliği gümrüğü konusunda bir bilgim yok ama Almanya'da iki yıl öğrencilik yapan başka bir arkadaşım Uzakdoğu mallarının Alman gümrüğünden geçmesinin zor olacagından bahsetmişti. Bu konuda ne önerirsin? Almanya'ya yollatmak bana daha mantıklı gibi geliyor.
Hayyam Pasajı da aklımda olsun,Eyvallah

Bu mesaj en son " 07-12-2008 " tarihinde saat 12:04 AM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir....
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-14-2008, 01:25 PM   #29
karaelmaslim
Kallavi Üye

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Usta ben çok araştırdım Belçika gümrüğünü! Gümrük tabiri biraz yanlış çünkü orada gümrük diye bir olgu yok Neredeyse tüm ürünlerden vergi alıyorlar. Ama bizim özel firmalar gibi abartılı bir ücret değil bu vergi. 25Euro ödemiş teyzemler saolsunlar ve sorunsuz bir şekilde teslim

Almanya konusunda inan hiçbir bilgim yok. Araştırmadan iş yapma derim ben...

EDIT : Frank li (digitaland) a direk HSBC üzerinden banka transferi ile satın aldım. Çoooookkkk uyguna geldi
Hımmm. Banka transferi ile aldığına göre Frank Li ile kanka olmuşsun Fatih Hocam Arkadaşa sorayım bakayım Alaman gümrüğü nasılmış
Paylaşım için teşekkürler Fatih hocam
karaelmaslim is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık