![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
dzone kıl oldum ne garanti belgesi ne başka bir şey
![]()
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
grdiyan: aynen hocam celal bayar bunların malum gunlerde pusu yeri oluyormuş. aman dikkat.
szberk: hocam dzone2 garanti belgesi gondermiyorki. eger boyle soylemisse yaz gonder. Bu mesaj en son " 07-07-2008 " tarihinde saat 08:23 AM itibariyle akdumanb tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
eğer ürün arıza yaparsa paypal yada ebay çıktısıyla Dzone2 ye gönderiyorsunuz size 1 yıl garanti servisi sağlıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Paypal çıktısı ile de yollayabilirsiniz ancak öyle bir şart yok. Satıcı ile irtibata geçin paypal işlem numarasını mailinizde belirtin, onlar zaten yardımcı olacaklardır.
Ama benim şahsi düşüncem eğer bir arıza yaşadıysanız ilk önce yerel yerlerde tamir etmeniz üzerinedir. Yani eğer 50-100 liraya tamir edilebilir bir durum söz konusu ise gönderip, garantiden faydalanmaya hiç gerek yok gibime geliyor. Hatta dzone2 ya da digitaland gibi uzakdoğu firmalarının ücretsiz yaptıracagından da kuşkularım var... Shipping de 5 Sterlin gibi komik bir ücreti şart koşan, yoksa satışı iptal edeceğini bildiren bir satıcı sonuçta... Bedavaya yaptırtsa bile kendine yine bir iskonto alacağını düşünüyorum ben... Ayrıca hong konga dhl ile yollamak istiyorsanız kg başı 20-25 USD arası tek yön kargo ücreti var.... Bilgilerinize... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Dostum Dzone dan bende f50 aldım, baya baktım f100 var mı diye ama bulamadım
. Ürünün linkini verir misin, acayip pişman oldum şimdi ya nasıl bulamadım diye ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
bende makine almak istiyorum ama bunları araştırması etmesi çok zor bissürü özelliği var hangisini önerirsiniz şöyle anında ve kaliteli çekim yapabilecek
![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
"Anında çekim yapabilecek", yani compact sınıfı makineler arasında şu ana kadar gördüğüm en iyi f/p makinesi olarak f50fd yi önerebilirim... Tavsiye edilen satıcılardan çok ucuza (tr fiyatları ile kıyasla) temin edebilirsiniz...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Self check, system check
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|