![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Tavsiyeleriniz
Merhaba,
Öncelikle konu acil olduğu için yanlış yere başlık açtıysam çok özür dilerim. A.B.D'den kuzenim vasıtasıyla fotoğraf makinesi getirteceğim. Kuzenim Türkiye'ye gelecek yanında getiricek. Gümrük problemleri yaşamaması için ne yapmalı ? Birde ürünü ebay.com dan mı satın almalı yoksa online yada normal mağazalardan mı almalı. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Öncelikle foruma hoşgeldiniz, Bu konuda düşünecek birşey yok, kuzeniniz fiyatları uygun olan normal bir satış mağazasından kargo ücreti ödemeksizin alacağı makinayı yanında rahatlıkla size getirebilir.Gerekiyorsa kutusundan çıkararak kendi şahsi eşyası gibi sorunsuz size ulaştırabilir.Bu şekilde defalarca ürün getirttim (bacanağım sağolsun )Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
tiglon gerekli açıklamayı yapmış zaten. Aynen dediklerine katılıyorum hiçbir şekilde sorun olmadan yanında getirebilir. Fakat kendiside şahsına ait foto. makinası alacaksa artı bir arkadaşı için daha alacaksa 3 makinanın girişinde problem olur onun haricinde tek getirtilmek kaydı ile yanında 100 çeşit farklı ürün getirtebilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Evet kutusuz getirirse sorun yaşama riski daha az
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Cevapladığınız için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Önemli değil arkadaşım. Paylaştıkça çoğalan iki şey vardır: Sevgi ve bilgi...
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|