![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
dnoze hakkında
bu adam yazmıs ship ucreti 38 pound die
neyse turkiyeyi sectim ucret foto makinenin uzerine eklendi. odemeyi yaptım ayrıyeten 7 dolar istiyo bu cono ! ne diye vermem gerekiyor vermiyecem inat ettim ve ingilizce ya ürünümü gonder yada ebaye sikayet edecegim dedim. ! sizce neden böle yapıo |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu adamın çalışma şekli böyle türkiyeden ekstra 7 istiyor ve herkes yatırır nede olsa kaliteli satıcı hiç üsteleme yatır 7 gbp yi yoksa adamın umurunda olmaz paranı geri iade eder. buraya yazıyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
anlayamadığım bir nokta var.bu adam niye hala 38 yapıyorki türkiye seçeneğini. sonrada 7 gbp daha istiyor. yapsın 45 gbp uğraşmasın. hayır türkiyeden baya bir makine alanda var. milleti uğraştırıyor. ben de ilk başta kıllanmıştım baktım herkesten istiyor. yatırdım. ama bu işte bir iş var. bence gümrükçelere felan gidiyor o 7 gbp
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
iyide böle şikayetler fazlalaşırsa çekerler kulağını bence dzonenin.ebayda saf deildir hani.
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bakalım ne diyecek aşağıdaki tehdit için.. (bence tellemiyecek, çünkü beni bütün gün mesaj yazmak zorunda bırakmıştı )Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
demekki daha sikayet eden olmamıs bu herifi ..
kulagını cektirecem acıktan para istiyor diye ben parayı trink odedim paramı geri iade ederse - dispute alcak ben devamlı almak için ona para gondercem oda bvana her paramı gondermede - dispute kazancak görür gününü inat bir türkle ugrasmak ne demekmiş |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
valla ben uğraşamadım bakalım ne kadar başarılı olacaksın.. olumlu haberlerini bekliyoruz.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
aslında birde ebay i aynı benim gibi 100 de 100 feedback li bir sahit olsa satısını durdururuz . Bizle ugrasmak ne gorur gununu
ilk once cevabını bekliorum yoksa sanırım 10 gun gecince dispute acabilioz |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|