![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Öncelikle teşekkür edyiorum Tiglon ve bills212 ve sozberk'e...
Benim anlatmaya çalıştığım olay bu ticaret mantığıdır ve bir taktiktir. Bizlerde GittiGidiyor üzerinden benzer taktikler uyguluyoruz... Kargo ücretleri hakkında bilgi almak isterseniz Aras Kargo şubelerine giderek Honk Kong-Türkiye arası DHL paket kargo ücretlerini öğrenebilirisniz... (sözüm spiderbote'a değil !)Bu satıcıdan alışveriş yapmayı düşünenlere. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Ben inanıyorum o paket gelecek! gelmezsede param gelecek
bak ne yazmıs Sorry, GBP 38 is not cover to turkey, we will send cancel agreement to you. when completed will full refund to you. thanks bu cumlede ne demiş tam cozumleyemedim. anlasmayı iptal ettigine dair bir sey demiş de yani kendi uyguladıkları fazla 7 poundumu yoksa satısımı ve gondercez demişte neyi paramı ürünmü? sanırım hala ödememi bekliyor beklesinBu mesaj en son " 06-14-2008 " tarihinde saat 03:31 PM itibariyle spiderbote tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
................................................ |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
1-Adam Türklere ayrı muamele yapsın bende burda bakakalayım öylemi? * Adam Türklere ayrı muamele yapmıyor: Area 3. Agentina . Cyprus . Estonia . Iceland . Israel . Laivia . Lithuania . Mexico . Saudi Arabia . Turkey . U.A.E . Venezuela 3-5 Days Email Confirm 2-...buralara terör bölgesi diyerek sacma fikirlerle bahane ureten ve kendini esnaf zanneden bu kişilere olan tepkim... * Türkiye'nin başına ne geldiyse dini ve siyasi ifadelerle hedef gösterilmesinden gelmiştir. Lütfen duyarlı ve dikkatli olalım.. 3-Adam ordan sizlere ne diyordur bir tahmin edin. ![]() * ''Hayırlı olsun, güle güle kullan '' 4- Bu arada senide sanan çin büyük elçisi sanar avukat gibisin * Uyruğu hiç önemli değil önemli olan insan gibi insan olması.. 5- Ya ticaret kanununu bilmiyorsunuz (tr ve dunya standartları birbirine yakın -hatta orada daha sert- alıcının menfaati konusunda) yada ucuz olsunda 7 pound farketmez odeyelim yaa.. * Dzone2 nin satış sayfasına baktığınızda 3 ayrı Area dan bahsedilmekte bu da doğal olarak her ülkeye farklı bir kargolama ücreti olduğunu göstermektedir.Yani Area 1 de olan ülkelerden biri olan USA 'ya 38GBP olan kargolama ücreti Area 2 deki Austria . Belgium . Denmark . Finland . France . Germany . Greece . Ireland . Italy . Malta . Netherlands . Norway . Portugal . Spain . Sweden . Switzerland . United Kingdom'a 40GBP olmaktadır Area 3 olan bizim de dahil olduğumuz gruba ise satıcı e-mail ile sorunuz demiş zaten (tek tek ülke kargo fiyatlarını yazmak yerine) Şimdi diyeceksiniz ki o zaman niye altta ve ürün sayfasında 38GBP yazmış, ülke arama butonunda fiyatı belli olan Area 1 ve Area 2 ülkelerinin yanında diğer ülkelerin ücretleri farklılık gösterdiğinden örnek bir fiyat yazmış açıklama detayı olarakta aşağıda Area 3 olarak tanımlamış ve mesaj la sorun demiş, ben bunda bir art niyet görmüyorum.Tabiki ürün yanında Area 3 ve diğer ülkelerde fiyat çıkmasaymış daha iyi olurmuş. Sonuçta satıcı eğer detayları ürün sayfasında yazmışsa (karınca duası gibi olsa bile) alıcı tüm detayları okumak zorundadır. |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
iyi 7 $ almış, benden bu sabah 20 $ istedi.. 60 $ zaten vermiştim, 20 daha bayıldım.
Aldığım makinede bu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170231063012 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|