Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-13-2008, 11:04 PM   #21
spiderbote
Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: spiderbote is on a distinguished road

Alıntı:
haXan tafarından gönderildi

Tabi tabi en mantıklısı ben olsam senin yerinde yatırmam parayı elmi yaman benmi yaman derim görsün gününü...

Sonra da dispute açarısın oooohhhh zaten ebay kesin seni haklı bulur..

Sonuçta ne ulan bu niye TR'ye fazladan para istiyosun kardeşim ödemiyorum allah allah dersin o zaten tırsar büyük ihtimalle sonuçta küçük satıcı 1 kişinin makinasını almaması onun için çok büyük bir kayıp yıllık ciroları falan alt üst olur.Kar marjı sıfıra iner..Ondan arkandayız devam
minik velet sen kimle dalga geciyorsun ?
bu sitede iki foruma bir sey yazdın diye ameleliğini belli etme.
Ben ebay konusunda 5 yıldır tecrubesi bulunan ve geçimini bu tarz web sitelerinden saglayan gunluk ziyaretci tekili 400 bin lerle olculecek sitelere sahip biriyim. Paypal reklam ucretlerimi hep bu tarz esyalarla alıyorum ve basımdan bayagı seyler gecti ebay konusunda. Sen kendi ülkeni ve ülke insanlarını küçük gorursen zaten seni ne o cekik gozlu honkong lu tınlar neden ebaydeki herhangi bir satıcı. Ukalaca bir cevap. Haaa simdi diyeceksin ne alaka sitelerin varmıs felan. 400 tekilli (gunluk) siteleri olan birisi sesini rahatca duyurabilir !

adam 7 pound sigorta istiyorsa ebayde belirtip oraya komisyonunu versin !
1 dolarda olsa vermem haklıyım cunku istersen tr de 50 milyar olsun ..
ben 7 poundu umursamıyorum büyük bir para değil. Türkleri aptal yerine koyuyor resmen bu kodugum cekik gozlu tepkim onadır.

senin benim konuma verdigin cevapla o cekik gozluden hic bir farkın kalmadı bilader

Bu mesaj en son " 06-13-2008 " tarihinde saat 11:08 PM itibariyle spiderbote tarafından düzenlenmiştir....
spiderbote is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-14-2008, 12:01 AM   #22
haXan
Aşmış Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

Cevap vermiyorum. Çünkü seviyemi düşürmüyorum
haXan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-14-2008, 12:27 AM   #23
sozberk
Aşmış Üye

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Arkadaşlar lütfen hem bir birimizle dalga geçmeyelim hem de hakaret etmeyelim. Burda herkesin biraz tecrübesi var. Aynı zamanda da bir şeyler öğrenme peşindyiz.
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-14-2008, 03:20 AM   #24
spiderbote
Üye

Alıntı:
haXan tafarından gönderildi

Cevap vermiyorum. Çünkü seviyemi düşürmüyorum
kendine gülmelisin
Eski 06-14-2008, 06:03 AM   #25
spiderbote
Üye

Alıntı:
spiderbote tafarından gönderildi
kendine gülmelisin

bak ne yazmıs
Sorry, GBP 38 is not cover to turkey, we will send cancel agreement to you. when completed will full refund to you.
thanks
Eski 06-14-2008, 07:14 AM   #26
spiderbote
Üye

Alıntı:
bak ne yazmıs
Sorry, GBP 38 is not cover to turkey, we will send cancel agreement to you. when completed will full refund to you.
thanks
gönder die cebelleşio bi tamam dio bi 7 pound dio özürlümü nedir
Eski 06-14-2008, 07:50 AM   #27
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
gönder die cebelleşio bi tamam dio bi 7 pound dio özürlümü nedir
benden söylemesi 7 yi almadan yollamaz yollatırsan da helal olsun sana...
bills212 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-14-2008, 02:52 PM   #28
spiderbote
Üye

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
benden söylemesi 7 yi almadan yollamaz yollatırsan da helal olsun sana...
ben daha inadım
Eski 06-14-2008, 02:54 PM   #29
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Ünü: tiglon is on a distinguished road

Alıntı:
minik velet sen kimle dalga geciyorsun ?
bu sitede iki foruma bir sey yazdın diye ameleliğini belli etme.
Ben ebay konusunda 5 yıldır tecrubesi bulunan ve geçimini bu tarz web sitelerinden saglayan gunluk ziyaretci tekili 400 bin lerle olculecek sitelere sahip biriyim. Paypal reklam ucretlerimi hep bu tarz esyalarla alıyorum ve basımdan bayagı seyler gecti ebay konusunda. Sen kendi ülkeni ve ülke insanlarını küçük gorursen zaten seni ne o cekik gozlu honkong lu tınlar neden ebaydeki herhangi bir satıcı. Ukalaca bir cevap. Haaa simdi diyeceksin ne alaka sitelerin varmıs felan. 400 tekilli (gunluk) siteleri olan birisi sesini rahatca duyurabilir !

adam 7 pound sigorta istiyorsa ebayde belirtip oraya komisyonunu versin !
1 dolarda olsa vermem haklıyım cunku istersen tr de 50 milyar olsun ..
ben 7 poundu umursamıyorum büyük bir para değil. Türkleri aptal yerine koyuyor resmen bu kodugum cekik gozlu tepkim onadır.

senin benim konuma verdigin cevapla o cekik gozluden hic bir farkın kalmadı bilader

Arkadaşım, bilgi birikimin,tecrübelerin ve bu konuda haklı olup olmadığın bir kenara, sonuçta ne olursa olsun bu kadar agresif olmaya gerek yok. Kendi ülkesini ve vatandaşlarını küçük görme gibi bir tavır algılamadığım gibi çekik gözlü diye tabir kullanarak ve hatta bu kişiye küfür ederek sen bence diğer insanları küçük görüyorsun.Bu çekik gözlü dediğin kişiden onlarca ve hatta yüzlerce arkadaşımız hemen hemen hiç sorun yaşamadan alışveriş yaptı.Eğer ödemek istemiyorsan ödemezsin bunu bir gurur yada iddia meselesi yapmaya gerek yok.

Demek istediğini aslında anlıyorum olay 1 Lira yada 100 Lira meselesi değil diyorsun evet doğru söylüyorsun.Ancak bir arkadaşı kendi reklamını yaparak,hakaret edip üzerine basarak sıçramaya çalışmak bunlar basit hareketler.Bunları yazarken tartışma ortamı yaratmaya asla çalışmıyorum ve bende o hakaret ettiğin arkadaşın yaptığı gibi (doğrusuda bu) cevap vermeyi düşünmüyorum.Sonuçta kendi fikrimi yazmak istedim.Kolay gelsin diyor bu mücadelede başarılar diliyorum..
tiglon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-14-2008, 03:15 PM   #30
spiderbote
Üye

Alıntı:
tiglon tafarından gönderildi
Arkadaşım, bilgi birikimin,tecrübelerin ve bu konuda haklı olup olmadığın bir kenara, sonuçta ne olursa olsun bu kadar agresif olmaya gerek yok. Kendi ülkesini ve vatandaşlarını küçük görme gibi bir tavır algılamadığım gibi çekik gözlü diye tabir kullanarak ve hatta bu kişiye küfür ederek sen bence diğer insanları küçük görüyorsun.Bu çekik gözlü dediğin kişiden onlarca ve hatta yüzlerce arkadaşımız hemen hemen hiç sorun yaşamadan alışveriş yaptı.Eğer ödemek istemiyorsan ödemezsin bunu bir gurur yada iddia meselesi yapmaya gerek yok.

Demek istediğini aslında anlıyorum olay 1 Lira yada 100 Lira meselesi değil diyorsun evet doğru söylüyorsun.Ancak bir arkadaşı kendi reklamını yaparak,hakaret edip üzerine basarak sıçramaya çalışmak bunlar basit hareketler.Bunları yazarken tartışma ortamı yaratmaya asla çalışmıyorum ve bende o hakaret ettiğin arkadaşın yaptığı gibi (doğrusuda bu) cevap vermeyi düşünmüyorum.Sonuçta kendi fikrimi yazmak istedim.Kolay gelsin diyor bu mücadelede başarılar diliyorum..

Adam Türklere ayrı muamele yapsın bende burda bakakalayım öylemi?
Ben kimseyi küçük görmüyorum sadece ülkemin insanını salak yerine koyan ve üstüne üstlük yeri gelip buralara terör bölgesi diyerek sacma fikirlerle bahane ureten ve kendini esnaf zanneden bu kişilere olan tepkimi , sen adamdan aldıgın bir fotograf makinesi ile kıyaslayıp onu haklı buluyorsun.Kendi reklamımı yapa yapa buradamı yapacagım ve yapacagım bir reklam unsuru ortada yok.Agresif değilim ve sadece tepkiliyim.Sen bu konuda ülkenin insanını haksız bulup ahlaksız ticaret anlayısını benimsemiş birini sırf paketinin gelmesi heyacanı ile övüp , vay lan bu adam iyi satıcıymış psikolojisi ile hareket ediyorsun ve odediğin paranın onun ülkesindeki bir insanın aylık geliri oldugunu düşünmeyerek hareket ediyorsun.Bu ülkede kriz olsa o 7 pound orada ne kadar değerli ise senin ülkende de o kadar değerli idi. Halende değersiz bir para değil asgari ucreti kıyaslarsan nerdeyse 1 gün calısılıyor o paraya. Yanlış anlama 1 kuruş koklatmam. Ben diyelim yeni bir ebay alıcısıyım . Fiyata baktım ürün 99 pound kargosu Türkiye'ye 38 pound eeeee nerden cıktı bu 7 pound ? ben belki foto makinesini onun o fiyatına bakarak aldım.
Marketten deterjan al üstünde 5 milyon yazsın kasaya gel 6 milyon verirmisin?Ya cebimde 5 milyon varsa ? Hangimiz haklıyız bilader. En azından demezmisin neden bu burda oylede kasada böyle. Ya ticaret kanununu bilmiyorsunuz (tr ve dunya standartları birbirine yakın -hatta orada daha sert- alıcının menfaati konusunda) yada ucuz olsunda 7 pound farketmez odeyelim yaa.. Adam ordan sizlere ne diyordur bir tahmin edin.
diger arkadasa hakaret felan ettigim yok ama cekik gözlüye cekik gözlü diyorum cunku çekik gozlu yalanmı? Bu hakaret değildir onu yaptığı davranısından dolayı küçük gormedir. Bu arada senide sanan çin büyük elçisi sanar avukat gibisin (hemen bunuda hakaret algıla sen espriyi anlama)
Çinlilerle cok iş yaptım msn de roland fantom x 8 ne kadar dediğimde bana 8000 dolar dedi ustelik honk kong ta adam yani buna bir vurgun yapayım hayatım kurtulsun hesabında.Dediğim ürün burda 3500 dolar
Gönderir paramı olay biter yada benden bir kuruş alamaz. Boyun eğen kaybeder.
Gönderirse ve surat asarsa bir tane daha sipariş vermezsem aynı sekilde adam değilim

Bu mesaj en son " 06-14-2008 " tarihinde saat 03:27 PM itibariyle spiderbote tarafından düzenlenmiştir....
spiderbote is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık