Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-13-2008, 07:17 PM   #11
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
spiderbote tafarından gönderildi
aslında birde ebay i aynı benim gibi 100 de 100 feedback li bir sahit olsa satısını durdururuz . Bizle ugrasmak ne gorur gununu
ilk once cevabını bekliorum yoksa sanırım 10 gun gecince dispute acabilioz
şahit derken?? yarın sabah cevap verir 6 gibi,
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 07:32 PM   #12
haXan
Aşmış Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

Alıntı:
spiderbote tafarından gönderildi
aslında birde ebay i aynı benim gibi 100 de 100 feedback li bir sahit olsa satısını durdururuz . Bizle ugrasmak ne gorur gununu
ilk once cevabını bekliorum yoksa sanırım 10 gun gecince dispute acabilioz

Tabi tabi en mantıklısı ben olsam senin yerinde yatırmam parayı elmi yaman benmi yaman derim görsün gününü...

Sonra da dispute açarısın oooohhhh zaten ebay kesin seni haklı bulur..

Sonuçta ne ulan bu niye TR'ye fazladan para istiyosun kardeşim ödemiyorum allah allah dersin o zaten tırsar büyük ihtimalle sonuçta küçük satıcı 1 kişinin makinasını almaması onun için çok büyük bir kayıp yıllık ciroları falan alt üst olur.Kar marjı sıfıra iner..Ondan arkandayız devam
haXan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 08:13 PM   #13
president05
Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: president05 is on a distinguished road

Arkadaşlar ama arkadaş yapabilir haklı. sonradan açıktan para istemesi çok büyük bir hata.kardeşim eklesin oraya türkiye 45 gbp ne uğraştırıyor milleti 7 gbp daha. çok zormu o 38i 45 yapması.
ya da dzonenin kendi elemanları dzoneyi dolandırıyor. 7 gbp daha isteyim onuda ceplerine atıyorlar.
president05 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 08:35 PM   #14
bills212
Süper Moderatör

ya arkadaşlar niye kafayı yoruyoz ki iyi ingilizce bilen biri yazsın niçin, neden sonra paylaşsıın burada, inatlaşmakla olmaz bu iş tamam anlaşalım forumda kimse 7 yi yatırmasın ama adama koymazki ben indirim istedim yapmadı cimri herif
Eski 06-13-2008, 08:43 PM   #15
akinakdemir
Kallavi Üye

Ünü: akinakdemir is an unknown quantity at this point

türk heryerde türk. tr de 2 mılyarlık makınayı 500 ytl ye alıp 7 gbp nin hesabını yapıyoruz....
helal valla
akinakdemir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 08:50 PM   #16
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
akinakdemir tafarından gönderildi

türk heryerde türk. tr de 2 mılyarlık makınayı 500 ytl ye alıp 7 gbp nin hesabını yapıyoruz....
helal valla
bizim için sorun değil aynı makineyi 7 gbp ucuza verende var ama arkadaş taktı kafaya vermiyecek bakalım neler olacak...
Eski 06-13-2008, 09:08 PM   #17
1208574638
Kallavi Üye

Ünü: 1208574638 is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
benim düşüncem ise sitede ne kadar yüksek rakam yazarsa okadar çok listeleme ücreti verir herhalde çünkü birkaç satıcı açıktan istiyor. ve yatırmazsan umurlarında değil..
birincisi adam açıklamasında türkiyeden siparis verenler kargo için önceden kontak kursun diye belirtiyor ikincisi listeleme ücreti sadece ürün için ödeniyor kargo parası dahil degil kargo parasındanda kazanıyorlar en azından eskiden öyledi yine sistemi degistirmedilerse
1208574638 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 09:15 PM   #18
bills212
Süper Moderatör

Alıntı:
1208574638 tafarından gönderildi
birincisi adam açıklamasında türkiyeden siparis verenler kargo için önceden kontak kursun diye belirtiyor ikincisi listeleme ücreti sadece ürün için ödeniyor kargo parası dahil degil kargo parasındanda kazanıyorlar en azından eskiden öyledi yine sistemi degistirmedilerse
çünkü tr den onlarca makine alınıyor, adam da yoluyor.. kargo parasından kazandıkları kesin, bazıları ek olarak 5gbp istiyor..
Eski 06-13-2008, 09:30 PM   #19
haXan
Aşmış Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: haXan is on a distinguished road

Yaa kargodan kazanıyorlar tabii ki de... Ben ABD den ürün aldım 11$ kargo ödedim ürün geldi üzerinde 3,8$ kargo bedeli yazıyordu eee ben aptalmıyım neden 7,2$ fazla ödüyorum her siparişimde ? Ama bu taktiktir...100YTL lik ürünü 90YTL ye satarsınız ama kargo için 5 YTL değil 15YTL istersiniz
haXan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-13-2008, 09:45 PM   #20
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Adam dünyayı üç bölgeye ayırmış. Üçüncü bölgeye makine gönderirken yedi paund sigorta alıyor. Sadece o değil satış yapan çoğu kişi artık ebayda bunu yapıyor. Bir önceki alış verişinizde opsiyonel olan insurance bir sonrakinde siz öncekini ödediğiniz halde zorunlu yapılıyor.
sozberk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık