Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-12-2008, 02:22 PM   #1
hknbjk
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: hknbjk is on a distinguished road

Fotoğraf Makinesi Kargolanmasi

Arkadaşlar Selam...

Bi konu hakkında görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var, karar veremedim...

Abd den bi arkadaşıma fotoğraf makinesi ve lens aldırdım. Yalnız arkadaşım Mayıs ayına kadar gelemiyor. Kargo ile gönderilse ki BENİM KORKUM KARGODA PATA KÜTE GELECEĞİNİ DÜŞÜNEREK makine ve lensin zarar görmesi. Bu tip kargolamada hiç hasar yaşayan yada tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirimm.. Gümrük olayını hallettim Tek problemim dediğim gibi kargoda kutuların gelişi güzel atılıp tutulması yönünde....
hknbjk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-13-2008, 02:54 PM   #2
acengiz42
Kallavi Üye

acengiz42 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: acengiz42 is on a distinguished road

acengiz42 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
çıtpıtlı naylona sararsa hiç birşey olmaz
acengiz42 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-14-2008, 01:23 AM   #3
st2537
Taze Üye

Ünü: st2537 is on a distinguished road

Allah bize de şöyle bir arkadaş nasip etse de biz de aldırsak.Güle güle kullanın,hayırlı olsun.Ne aldı(r)nız?
st2537 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-14-2008, 01:03 PM   #4
hknbjk
Taze Üye

Tşk ederim st2537 ve cevap yazan diğer arkadaşa....

Makine olarak d300 17-55 lens. arkadaşın bi hediye borcu vardı böyle kapattık olayı.:). gümrük olayına gelince orda yanlış anlaşılıyorum nasıl hallettim olayı... makine için nası olsa bi ücret ödemiyorum gümrüge takılırsa da sansıma artık ödemeyi göz önüne alarak hallettim dedim..

Yalnız kargo taşımacılığında halen içim rahat değil. Makineler zaten kendi orjinal kutularında ama gönderirken nası kutulanır nası taşınır muamma .....:(
hknbjk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-14-2008, 05:53 PM   #5
st2537
Taze Üye

Ünü: st2537 is on a distinguished road

Şu ana kadar sadece bir ürün elime geçti.İkincisi yolda.Bunlar da çok da değerli eşyalar değiller.Benim aldığım ayakkabının kutunun yanından küçük bir delik açılmıştı.Sanırım içinde ne olduğunu merak etmişler.Fakat sizin ürün hem yükte hem pahada ağır.Arkadaşınız çok iyi paketlerse sigorta yaparsa büyük ihtimal bi şey olmaz.Bana sorarsanız.Bir ay çok uzun süre değil.Bu arada kullanılabilecek çok önemli bir şey yoksa,ben gibi sabırsız değilseniz,arkadaşınıza yük olmayacaksa en güzeli arkadaşınızın getirmesi.Tabi son karar sizin.Ben olsam sabredemezdim.
st2537 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-15-2008, 03:36 AM   #6
hknbjk
Taze Üye

Bende dayanamıyorum artık yaklaşık 1 aydır orda yatıyor. Bu hafta karar verecegimmm
hknbjk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-25-2008, 05:32 PM   #7
kayra
Taze Üye

kayra kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: kayra is on a distinguished road

fotoraf makinesi

fotograf makinesini ebay uzerinden alan arkadaslarim bir sorun yasamadi..
oldukca iyi paketliyorlar..
uzerine maliyetini oldugundan az yaziyorlar genelde..
aklinda bulunsun..
kayra is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-17-2008, 11:33 PM   #8
milas48200
Taze Üye

milas48200 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: milas48200 is on a distinguished road

Alıntı:
hknbjk tafarından gönderildi
Arkadaşlar Selam...

Bi konu hakkında görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var, karar veremedim...

Abd den bi arkadaşıma fotoğraf makinesi ve lens aldırdım. Yalnız arkadaşım Mayıs ayına kadar gelemiyor. Kargo ile gönderilse ki BENİM KORKUM KARGODA PATA KÜTE GELECEĞİNİ DÜŞÜNEREK makine ve lensin zarar görmesi. Bu tip kargolamada hiç hasar yaşayan yada tavsiyede bulunacak arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirimm.. Gümrük olayını hallettim Tek problemim dediğim gibi kargoda kutuların gelişi güzel atılıp tutulması yönünde....

hayırlı plsun

Bu mesaj en son " 06-17-2008 " tarihinde saat 11:35 PM itibariyle milas48200 tarafından düzenlenmiştir....
milas48200 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-30-2008, 08:57 PM   #9
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Ehehe katılıyorum

Alıntı:
st2537 tafarından gönderildi
Allah bize de şöyle bir arkadaş nasip etse de biz de aldırsak.Güle güle kullanın,hayırlı olsun.Ne aldı(r)nız?
fatihkocoglu29 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık