![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Canon PowerShot SX100 IS Gümrüğe takılır mı?
dzone2 nickli kullanıcıdan alacağım...
http://cgi.ebay.com/Canon-PowerShot-...QQcmdZViewItem fiyat: 202.49 $ kargo:75.44 $ toplam: 277,93 $ bir de, kaç günde gelir acaba? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
büyük ihtimalle takılır. vergisini öder alırsın. kaç günde gelceği ise kargo tipine bağlı. kargo tipini girmemiş. forumda bu satıcıdan alışveriş yapanlar var onlar kargo süresi ile ilgili daha detaylı bilgiye sahiptirler.
|
|
|
|
#3 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben satıcıya zamanında sormuştum.. ups ve dhl ile gönderebiliyormuş. peki takılırsa vergisi ne kadardır acaba? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
ups yada dhl bunlar özel şirketler ürün gümrüğe taklması durumunda sizin için gümrükten kurtarıyolar ama çok yüksek fiyatlar istiyolar. istedikleri fiyata bitanedaha makina alırsın. o yüzden zel kargo şirketi ile alma. ptt tarzı posta ile göndersin. yoksa gümrüğe takıldımı çok sorun yaşarsın kargo şirketinden dolyı.
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
DHL ve FedeX kesin gümrüğe taktırır,ama UPS taktırmıyor.2 adet S5700 almıştı arkadaşım.
Direk geldi.Ama DHL ile FedeX den uzak durun. Ayrıca keşke Gift ve değerine de 100$ yazsaydı |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ürünü henüz almadım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
dzone2 sağlam ve işi bilen bir satıcı gümrüğü de bilir ve o mal sorunsuz gelir hem de DHL ile
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
yorumsuz....
Bu mesaj en son " 04-04-2008 " tarihinde saat 11:51 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Usawholesalesdvds adlı kullanıcıdan aldım şu an ilçe postanesine gelmiş.
199$ makine 29$ kargo 4$ inssurance gift işaretli ve below 100$ ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Elin çekik gözlüsü ne bilsin burdaki gümrük sisteminide takılmadan gelir diyorsun hemde DHL pehhh....
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|