Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-08-2008, 01:19 PM   #11
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Alıntı:
president05 tafarından gönderildi
eğer hiç teslim almadan geri giderse mecbur alcak. eğer almadım felan derse geri gittiğini ispatlar dispute açarsın. paranı geri alırsın. ama iş geri göndermede.
Peki ürünü geri yollarken kargo parası ödüyor muyuz yine?
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2008, 01:22 PM   #12
president05
Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: president05 is on a distinguished road

Alıntı:
karaelmaslim tafarından gönderildi
Peki ürünü geri yollarken kargo parası ödüyor muyuz yine?
özel şirket kargolarında ödüyormuşuz.
president05 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2008, 01:26 PM   #13
karaelmaslim
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: karaelmaslim is on a distinguished road

Alıntı:
president05 tafarından gönderildi
özel şirket kargolarında ödüyormuşuz.
Teşekkürler. USPS ile ödemiyoruz yani
karaelmaslim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2008, 01:05 AM   #14
Depresionist
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: Depresionist is on a distinguished road

BU adam Amerikan Baskani mi yahu?

Nasil bu adamın gönderdigi hicbir ürün gümrüge takılmaz?GÖnderilen ürün tutari 100 dolar değil mi en fazla?Nasil oldugunu ben anlayamadim Allah rizasi icin bana söyleyin
Depresionist is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-27-2008, 10:04 AM   #15
oksijen
Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: oksijen is on a distinguished road

Dostum takılmıyor işte eğer alacaksan işin cılkı çıkmadan sende al bir tane çünkü belli olmaz ilerde ya niye takılıyor bu adamın gönderileri demeye başlayabiliriz. malum devlet artık %20 ek vergi alacak dijital makinelerden.

dhl ile gelen paketlerin ankara gümrüğüyle falan ilgisi yok gümrük direkt dhlin yenibosnadaki kendi antreposunun içinde. ha takılırsa o zaman işlemleri ankarada yaptırabiliyorsun. yada atatürk havalimanında.

geri göndermek istemeyip devlete hibe edecek kadar çok geri gönderim ücreti alıyorlar. bu arada. eğer takılırsa tek şansın gümrükten almaya çalışmak.
oksijen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-30-2008, 07:05 PM   #16
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Arkadaşlar dzone2 nin ürünleri gümrüğe takılmıyor... Ama digitaland-frank li nin bazı ürünlerinin gümrüğe takıldıgını söylemek isterim...

Sebebi ise şu;
Gittigidiyordaki kendini akıllı zanneden zavallılar, dzone2 olmadan önce uzakdogudan birtek digitaland den alıyorlardı ürünleri. Ebay ile değil, direk satıcının banka hesabına para yollayarak. Ve sonunda fişlendi adam. Yeni bir dhl anlaşması imzaladı.
Ha şimdi sıra dzone2 de diyebiliriz. O kadar çok arttı ki Türkiye ye gönderileri, gittigidiyordaki zavallı mahlukatlar da ona yönelmeye başladılar. Bu da yakında onun da fişleneceğinin bir göstergesi...

Konu başlığı ile ilgili birşey diyecek olursam;
Dzone2 nin Ankara gümrüğü ile uzaktan yakından bir alakası olamaz. Çünkü ürünlerin yüzde 99 unu DHL ile yolluyor. Ve dhl nin merkezi de istanbul Bağcılarda... Yani gönderilerin hepsi Atatürk Havalimanından geçiyor. Ankaradan değil... Yani takılırsa istanbulda takılır. Fakat şöyle de bir durum var, eğer istanbul gümrüğüne takılır da Ankaraya çekmek isterseniz o zaman ayvayı yersiniz. Çok katı bir gümrük mantığı var Ankaranın...

Geri gönderme ile de ilgili;
Ürünleri geri götürme gibi bir durumum şükürler olsun olmadı şimdiye kadar. Ancak geri gitmesini istiyorsak kargo ücretini ödeyip de geri yollayabiliyoruz diye biliyorum...

Lütfen ama lütfen işin cılkını çıkartmayalım arkadaşlar. 50-100 YTL kar ettim diye gözünüz dönmesin... O kadar büyük bir kul hakkına giriyorsunuz ki bu elinizin kiri parayı kazanma hırsına girerek...
fatihkocoglu29 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık