Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-20-2008, 10:24 PM   #1
hfp
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: hfp is on a distinguished road

Benim ürünümü gümrükten kurtarmayın:)[DHL ve FEDEX]

arkadaşlar bugün dhl ve fedex'in müşteri hizmetlerini arayıp ürün eğer takılırsa vergisi hariç kargo şirketine ödemem gereken sabit ücretleri sordum.dhl direk 300$ + ürünün vergisi diye bir fiyat verince teşekkür edemeden kapattım.fedexi aradım,ilgili arkadaş sadece 140 ytl+ürünün vergisi olacağını söyledi.bu bana az gelince tekrar aradım başka bir yetkilide ürünün ağırlığına göre ücretlendirildiğini söyledi.1 kg paket için 300$.500 gr paket için 95$ gibi bir ücretin ödenmesi gerektiğini söyledi.ortalama değerler olduğu için bu ağırlıkları sordum.bu bilgileri dhl ve fedex gibi firmaları kullanacak arkadaşlar bir fikir sahibi olabilir diye vermek istedim.benim aklıma takılan ise dhl şirketi gonokar nickli arkadaşımıza ürünü gümrükten kurtarabileceklerini söylemiş.peki kargo şirketi ile muhattap olmadan ürünü gümrükten sadece vergisini ödeyerek almamız mümkünmü acaba? muhtemelen mümkün değil ama genede sormak istedim.teşekkürler
hfp is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 10:47 PM   #2
hfp
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: hfp is on a distinguished road

dalgınlıktan yanlış yere açmışım özür dilerim..
hfp is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-21-2008, 09:06 AM   #3
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
hfp tafarından gönderildi
dalgınlıktan yanlış yere açmışım özür dilerim..
sorun değil hem ürünü almana gerek yok bırak kalsın
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2008, 01:27 PM   #4
v.aksu
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: v.aksu is on a distinguished road

özel şirketlerle getirdiğiniz zaman onları aradan çıkarmanız zor olur ayrıca çıkarsanız bile sizden en az 100$ cıvarında ordino parası talep ederler zaten bu parayı ödedikden sonra onları aradan çıkarmanın bir anlamıda kalmıyor...
v.aksu is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık