![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Benim ürünümü gümrükten kurtarmayın:)[DHL ve FEDEX]
arkadaşlar bugün dhl ve fedex'in müşteri hizmetlerini arayıp ürün eğer takılırsa vergisi hariç kargo şirketine ödemem gereken sabit ücretleri sordum.dhl direk 300$ + ürünün vergisi diye bir fiyat verince teşekkür edemeden kapattım.fedexi aradım,ilgili arkadaş sadece 140 ytl+ürünün vergisi olacağını söyledi.bu bana az gelince tekrar aradım başka bir yetkilide ürünün ağırlığına göre ücretlendirildiğini söyledi.1 kg paket için 300$.500 gr paket için 95$ gibi bir ücretin ödenmesi gerektiğini söyledi.ortalama değerler olduğu için bu ağırlıkları sordum.bu bilgileri dhl ve fedex gibi firmaları kullanacak arkadaşlar bir fikir sahibi olabilir diye vermek istedim.benim aklıma takılan ise dhl şirketi gonokar nickli arkadaşımıza ürünü gümrükten kurtarabileceklerini söylemiş.peki kargo şirketi ile muhattap olmadan ürünü gümrükten sadece vergisini ödeyerek almamız mümkünmü acaba? muhtemelen mümkün değil ama genede sormak istedim.teşekkürler
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
dalgınlıktan yanlış yere açmışım özür dilerim..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
özel şirketlerle getirdiğiniz zaman onları aradan çıkarmanız zor olur ayrıca çıkarsanız bile sizden en az 100$ cıvarında ordino parası talep ederler zaten bu parayı ödedikden sonra onları aradan çıkarmanın bir anlamıda kalmıyor...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|