Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-15-2008, 03:37 PM   #1
memgok
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: memgok is on a distinguished road

arphotovideo hakkında bilgisi olan varmı

merhaba abiler
ben daha ilk defa ebay den alısveris yapmaya calısacagım rapid falan alırken paypal kullandım ama pek bir bilgim yok istedigim makina fuji s5200

http://cgi.ebay.com/Fujifilm-Fuji-Fi...ppingPaym ent

bu linkdeki kitle birlikte fiyatı cok uygun geldi bana ne dersiniz gumruge takılırmıyım daha once bu satıcıdan alısveris yapan varmı
simdiden tesekkur ederim
memgok is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2008, 11:03 PM   #2
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Satıcıyı tanımıyorum ama makinenen yanında verilen 2x tele converter ve vide angel converterin fiyatının geçen yıl 600 ytlden (fuji orjinalse eğer)fazla olduğunu ve türkiyede bulunmadığını biliyorum. tabi s5200 için çok iyi bir makinedir demek zor. compact makinelerde canondan şaşmam.

Bu mesaj en son " 05-18-2008 " tarihinde saat 01:34 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir....
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-17-2008, 03:50 AM   #3
Hirotaro
Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: Hirotaro is on a distinguished road

İstediğin makina tamir görmüş bir makina farkındamısın.Ayrıca çok eski bir ürün
Hirotaro is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık