Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-09-2008, 06:27 AM   #1
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Digitaland - Frank Li yi tanıyanız bileniniz var mı?

Merhaba arkadaşlar Digitaland ürünleri ile Dzone2 ürünlerini kıyasladım ve digitalandın bazı ürünlerinin dzone2 den daha ucuza geldiğini gördüm. Daha önce bu satıcıyla tecrubesi olan varsa burada paylaşabilir mi acaba?
fatihkocoglu29 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2008, 06:30 AM   #2
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

http://stores.ebay.co.uk/mydigitaland

http://www.isynergy.com.hk/wholesales/wholesales.htm

İkinci linkteki fiyatlar kafanızı karışmasın. Ebay dışında ürünü satın alacak iseniz 25 dolar olan gerçek fiyatı üzerinden shipping ekleniyor.
Şimdiye dek 200 ün üzerine tr ye gönderi yapmış ancak alıcılara bir türlü ulaşamadım ebay üzerinden.
Tecrübesi olan varsa lütfen tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olacagım.
Saygılar
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2008, 04:48 PM   #3
aavukatt
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: aavukatt is on a distinguished road

Thumbs up saglam

birine benziyor ama ben de alışveriş yapmadım
aavukatt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2008, 08:18 PM   #4
alperaydin1
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: alperaydin1 is on a distinguished road

Arkadaşım; Lifrankysynergy'den(Store name-mydigitaland) geçen sene Temmuz ayında piyasaya yeni çıkmış olan Canon S5 IS digital fotograf makinası aldım. Çok dürüst bir satıcı olduğunu söyleyebilirim. Hediyelerin hepsini eksiksiz olarak gönderdi. Paketin üzerine gift olarak işaretlemiş ve faturasını da kestiğinden gümrük sorunu yaşamadan sorunsuz olarak elime ulaştı. Arkadaşlarımın bazılarına da tavsiye ettim. Onlarda sorun yaşamadılar. DHL kargo şirketi ile gönderdi. Kargoya verdikten sonra e-mail ile gönderdiği konşimento numarasını kullanarak, DHL'nin sitesinden ürünün nerelerde olduğunu rahatlıkla takip ettim. Hiç tereddüt etmeden Lifrankysynergy'den ürn alabilirsin...Selamlar.
alperaydin1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2008, 11:04 PM   #5
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Hocam bana da bi kargo takip numarası verdi ancak 4 gün oldu hala DHL ana sayfasından ürünü takip edemiyorum. Ayrıca bu aralar gümrükte problem varmış 100 USD altı işaretledi dimi senin Canonu... Ben ebatça biraz büyük olan s9600 ü sipariş ettim. Umarım gümrüge falan takılmaz..
Eski 05-13-2008, 11:39 AM   #6
ercanwins
Üye

ercanwins kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: ercanwins is on a distinguished road

Hemalhemsat.com sitesinden elektrostar adlı satıcıdan 440 ytlye panasonıc tz3+4gb hafıza kartı almıştım Panasonıc tz3 yurtdışı ebaydan dijitaland frank li isimli satıcı tarafından adıma gönderilmişti faturada ürünü 40 sterlin olarak belirtmiş gift olarak işaretleyip göndermiş ürün elime 12 günde ulaştı almayı düşünen arkadaşlara çekinmeden alış veriş yapın derim kendi ürün gamı dükkanında harita var en çok ürünü türkiyeye göndermiş bir satıcı haritada görebilirsiniz.
ercanwins is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-13-2008, 12:05 PM   #7
alperaydin1
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: alperaydin1 is on a distinguished road

Thumbs up lifrankysngery

Arkadaşım; Digital fotograf makinasının kargo paketinin üzerine gift olarak işaretlemiş, 30 sterlin olarak kestiği faturayıda kargonun paketinin gözüne koymuş. Bu nedenlerden sorunsuz olarak gümrükten geçtiğini düşünüyorum. Verdiği konşimento numarası ile ürününü DHL web sayfasından rahatlıkla takip edebilmen gerekir. Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sizinde bir sorunla karşılaşmayacağınızı düşünüyorum. Mydigitaland, Türkiye'ye ürün göndermede oldukça fazla tecrübeye sahip. DHL kargo şirketinin gümrük elemanları işlerini gayet iyi biliyorlar.
alperaydin1 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-14-2008, 08:50 AM   #8
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Satıcının kargoyu niye geciktirdiği,,,,

Hi there, I'm sorry for the inconvinience caused to you.Your parcel is hold by the custom. In order to avoid the high tax, we intend to send your parcel several days later.What we do are protecting your right and I hope you accept our apologize.I beg your merciful understanding.Thousand sorry.

Ne iş??
Eski 05-14-2008, 07:24 PM   #9
aavukatt
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: aavukatt is on a distinguished road

Thumbs up gümrükte sıkıntı var

sanırım gümrükte sorunlar var geçen bir arkadaş demişti
aavukatt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2008, 07:42 PM   #10
GoGoRa
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: GoGoRa is on a distinguished road

Bende dün kamera siparişi verdim. Bugün DHL kargo için bana takip numarası verdi. Numara henüz aktif olmadı sanırım. Ne zaman numara aktif olur, 3-4 iş günü içerisinde kargonun ulaşacağını söylemişti.
GoGoRa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık