![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Hayır uzun zamandır araştırıyorum bundan ucuz bulamadım.Pal sistem diyor ama Türkçe menü varmıdır acaba sizce?
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yanlız şunu sor ''User Interface'' çünkü bazıları kullanım klavuzu anlıyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bir de aşağaıda verdiğim adam var fiyatı gayet uygun kargo yok ve gümrük vergilerini ödemeyi taahhüt ediyor ama feedback i çok iyi değil.Sizce bundan alayımmı veya negibi sorular sormam lazım?
http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-HDR-HC9-HC9E-Hi-Def-MiniDV-Digital-Camcorder_W0QQitemZ180254384226QQihZ008QQcategoryZ 20333QQtcZphotoQQcmdZViewItem |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://www.toolhaus.org/cgi-bin/negs...rn=Received+by |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Niye kızayım aksine bende sizinle aynı fikirdeyim.
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşlar chung ve lifrankta takıldık kaldık şu satıcı portföyümüzü biraz genişletsek diyorum.
|
|
|
|
#88 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
gümrük işi nasıl olacak peki ?
|
|
|
#89 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Türkiye'de S5800 e en ucuza sahip olan biri olarak son tecrübemi anlatmak istiyorum.
Kız arkadaşıma ayın 28 inde S5800 aldık ve bugun ayın 30 u öğlen gibi teslim aldım. Rekor bir kargo süresi...:=) Oranın saat farkını da dikkate alacak olursak 1bucuk güne elime ulaştı diyebilirim... Ayrıca 99Sterline satın aldıgım için de Türkiye deki en ucuza satın alan biri olarak oldukça gururluyum ![]() Hediyelere 25 ytl desek bana toplam maliyeti 215 ytl ye geldi.... |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun lifrank konusunda görüşlerine tamamen katılıyorum. dzone2 her nekadar garanti gibi bir şey olsa da bu işte lifrank daha usta neden mi bu adam hediye paketi yapıyor.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|