Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-19-2008, 05:36 PM   #41
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Bence ne 100dolar ne de 100euro işliyor gümrükte. Tamamen şans işi. Bakın benim koca koli geçti ama arkadaşın(belkide benim kolinin çeyreği) gümrükte kalmış...
Şu işin aslını bizzat gidip görmek lazım ya... Yazılan çizilenlerle olacak iş değil bu
Hocam bence senden korkmuş adamlar. Bu kadar büyük bir şey getirebildiğine göre, yukarıda kesin tanıdıkları vardır diye düşünmüş gümrükçüler Türkiyede o kadar şeyi açığa kavuşturdular bi şu gümrük işi böyle kaldı zaten. Arkadaşa falan getirtmek en risksizi anlaşılan yine. Ne yapalım elimiz mahkum...
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 06:58 PM   #42
GoGoRa
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: GoGoRa is on a distinguished road

Arkadaşlar ; faturada 95 euro yazıyor ve de gift işaretli. Bu tamamen şans işi. Yarın belli olucak bana gümrüğün ne kadara patlayacağı. DHL deki çalışan , ürünü gümrükden alırız diyor, ama masraf hakkında bilgi vermedi. Toplam masraf cihazın burdaki fiyatını geçermi, bilmiyorum? Satıcıylada konuşacağım, belki yardımcı olur?
GoGoRa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 08:14 PM   #43
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Olmadığı ne malüm belki de alıcı adına kendi adımı yazmamışımdır
işi sıkıya almak için yani...
Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
Hocam bence senden korkmuş adamlar. Bu kadar büyük bir şey getirebildiğine göre, yukarıda kesin tanıdıkları vardır diye düşünmüş gümrükçüler Türkiyede o kadar şeyi açığa kavuşturdular bi şu gümrük işi böyle kaldı zaten. Arkadaşa falan getirtmek en risksizi anlaşılan yine. Ne yapalım elimiz mahkum...
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 08:15 PM   #44
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Kardeş tekrar geçmiş olsun ya.. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama şu bu o parası derken 200-300 arası bi fatura verirler sana. Yazık oldu valla kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm yeminlen
Alıntı:
GoGoRa tafarından gönderildi
Arkadaşlar ; faturada 95 euro yazıyor ve de gift işaretli. Bu tamamen şans işi. Yarın belli olucak bana gümrüğün ne kadara patlayacağı. DHL deki çalışan , ürünü gümrükden alırız diyor, ama masraf hakkında bilgi vermedi. Toplam masraf cihazın burdaki fiyatını geçermi, bilmiyorum? Satıcıylada konuşacağım, belki yardımcı olur?
Eski 05-19-2008, 08:51 PM   #45
GoGoRa
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: GoGoRa is on a distinguished road

300 e razıyım, 1500 ytl vermiştim kameraya, burdaki fiyatı 2900 ytl civarı. Satıcıya mesaj yollayacağım iade alabilirmi diye , ama malum ingilizce zayıf . ingilizcesi olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
GoGoRa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 09:12 PM   #46
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
GoGoRa tafarından gönderildi
300 e razıyım, 1500 ytl vermiştim kameraya, burdaki fiyatı 2900 ytl civarı. Satıcıya mesaj yollayacağım iade alabilirmi diye , ama malum ingilizce zayıf . ingilizcesi olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
Yardımcı oluruz hocam, sana özelden msj da attım. İstediğin cümleyi de yaz çevirelim. Buraya da yazsan farketmez...
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 09:17 PM   #47
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Ünü: sozberk is on a distinguished road

Alıntı:
arkadaşlar sonunda makineme gümrük sorunsuz bir şekilde kavuştum. 210GBP ye geldi. Bu aralar gbp fiyatları oldukça düştü. Ben 2.45 kuru ile satın aldım ve bana 510YTL ye toplam mal oldu. Şu an tr satış fiyatı 1000 YTL civarı sanırım. Ürünü DHL ile yolladı. Aksilikler çıkmasa idi 4-5 güne gelcekti ama çeşitli aksilikler sonucu(ürünü geç yollayışı-DHL nin uçak problemi vs) 6 mayısta satın aldıgım ürüne ancak 19 mayısta ulaşabildim.
DHL den aras kargoya verilip geldi. Satıcı 80 dolar olarak tamir görmüş bir cihaz olarak göstermiş ürünü. Kesinlikle kutusunun içi açılmamış. CYbershot marka harika bir taşıma çantası da hediye olarak göndermiş. Örnek foto koyamıyorum çünkü malesef CF hafıza kartım yok. İlk işim yarın satın almak olacak. Aşağıda satın aldıgım ürünün linki var arkadaşlar;
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&it em=130220260021

Sonuç olarak biraz zorlansanız da tavsiye edeceğim bir satıcı. Herkese hayırlı alışverişler

Hocam iyi akşamlar kılavuzunda ve menülerinde FACE DETECTION özelliği geçiyor mu? Eleman FD diye listelemeiş ve face detection özelliğini açıklamış. Beş gündür nette arıyorum başka bir yerde bu makinede bu özelliğin olduğu yazmıyor.
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 09:34 PM   #48
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

@sozberk

Bu güne kadar fujinin güncel olan 5 modelini denedim (s5700-s8000fd-f50fd-a920 ve s9600) fakat face detectionun hiçbir esprisi yok bence. Onun yerine fujilerde standart olan gelişmiş af ayarları ile daha tatmin edici sonuçlar alınabilmekte. örneğin multi ya da area AF modu ile fokuslanacak yeri kendiniz rahatlıkla belirleyebilirsiniz....

Bu açıklamanın ardından söyleyeyim s9600 de Face detection yok, satıcının yanılgısı... Ve ayrıca Türkçe menü de yok!!! fakat firmware güncelleme ile rahatlıkla Türkçeye geçilebilir.
Saygılar
Eski 05-20-2008, 07:05 PM   #49
hfp
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: hfp is on a distinguished road

bende sx100 almayı düşünüyorum,satıcıya mesaj attığımda şirket ismini belirtmeyeceğini,kişiden kişiye hediye şeklinde yollayacağını söyledi ama gogoranın paketi takılınca genede almaya çekiniyorum.gogora toplam ne kadar ücret çıkardıklarını söylermisin acaba?(dhl'ye ödediğin ücret ve makina'nın ver
gisi)teşekkürler
hfp is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 07:36 PM   #50
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Ünü: sozberk is on a distinguished road

Alıntı:
@sozberk

Bu güne kadar fujinin güncel olan 5 modelini denedim (s5700-s8000fd-f50fd-a920 ve s9600) fakat face detectionun hiçbir esprisi yok bence. Onun yerine fujilerde standart olan gelişmiş af ayarları ile daha tatmin edici sonuçlar alınabilmekte. örneğin multi ya da area AF modu ile fokuslanacak yeri kendiniz rahatlıkla belirleyebilirsiniz....

Bu açıklamanın ardından söyleyeyim s9600 de Face detection yok, satıcının yanılgısı... Ve ayrıca Türkçe menü de yok!!! fakat firmware güncelleme ile rahatlıkla Türkçeye geçilebilir.
Saygılar

Bu makineye hastayım. satmak için de almayacağım alıp kendim kullanacağım ama işin tadı kaçıyor işte. FD diye listelemiş. bana geçtiği mesajda da seçtiğim makinede türkçenin mevcut olduğunu yazmış.
Hocam bir o kadar model de ben denedim. Hatta iki yıl finepix s5600 kullandım. Makineler çok hoş. Böyle toplu bir ortamda elimdeki makineye bakan ve beni tanımayan kişiler "Basından mısınız?" diye sorardı. Anlayacan karizma süper. Ama Canon kadar başarılı değil. Canonda da tip yok.
Yurtdışından 4 gün aralı iki gönderim var. Biri Almanya'dan DHL ile biri de İngiltere'den Royal Airmail Small Packets Service'de. Gümrüğü geçtikleri anda korkmandan s9600 alacağım
sozberk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık