![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Türkiyede o kadar şeyi açığa kavuşturdular bi şu gümrük işi böyle kaldı zaten. Arkadaşa falan getirtmek en risksizi anlaşılan yine. Ne yapalım elimiz mahkum... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar ; faturada 95 euro yazıyor ve de gift işaretli. Bu tamamen şans işi. Yarın belli olucak bana gümrüğün ne kadara patlayacağı. DHL deki çalışan , ürünü gümrükden alırız diyor, ama masraf hakkında bilgi vermedi. Toplam masraf cihazın burdaki fiyatını geçermi, bilmiyorum? Satıcıylada konuşacağım, belki yardımcı olur?
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Olmadığı ne malüm
belki de alıcı adına kendi adımı yazmamışımdır işi sıkıya almak için yani... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Kardeş tekrar geçmiş olsun ya.. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama şu bu o parası derken 200-300 arası bi fatura verirler sana. Yazık oldu valla kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm yeminlen
![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
300 e razıyım, 1500 ytl vermiştim kameraya, burdaki fiyatı 2900 ytl civarı. Satıcıya mesaj yollayacağım iade alabilirmi diye , ama malum ingilizce zayıf . ingilizcesi olan arkadaşlar yardım edebilirmi?
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hocam iyi akşamlar kılavuzunda ve menülerinde FACE DETECTION özelliği geçiyor mu? Eleman FD diye listelemeiş ve face detection özelliğini açıklamış. Beş gündür nette arıyorum başka bir yerde bu makinede bu özelliğin olduğu yazmıyor. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
@sozberk
Bu güne kadar fujinin güncel olan 5 modelini denedim (s5700-s8000fd-f50fd-a920 ve s9600) fakat face detectionun hiçbir esprisi yok bence. Onun yerine fujilerde standart olan gelişmiş af ayarları ile daha tatmin edici sonuçlar alınabilmekte. örneğin multi ya da area AF modu ile fokuslanacak yeri kendiniz rahatlıkla belirleyebilirsiniz.... Bu açıklamanın ardından söyleyeyim s9600 de Face detection yok, satıcının yanılgısı... Ve ayrıca Türkçe menü de yok!!! fakat firmware güncelleme ile rahatlıkla Türkçeye geçilebilir. Saygılar |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
bende sx100 almayı düşünüyorum,satıcıya mesaj attığımda şirket ismini belirtmeyeceğini,kişiden kişiye hediye şeklinde yollayacağını söyledi ama gogoranın paketi takılınca genede almaya çekiniyorum.gogora toplam ne kadar ücret çıkardıklarını söylermisin acaba?(dhl'ye ödediğin ücret ve makina'nın ver
gisi)teşekkürler |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
![]() Alıntı:
Bu makineye hastayım. satmak için de almayacağım alıp kendim kullanacağım ama işin tadı kaçıyor işte. FD diye listelemiş. bana geçtiği mesajda da seçtiğim makinede türkçenin mevcut olduğunu yazmış. Hocam bir o kadar model de ben denedim. Hatta iki yıl finepix s5600 kullandım. Makineler çok hoş. Böyle toplu bir ortamda elimdeki makineye bakan ve beni tanımayan kişiler "Basından mısınız?" diye sorardı. Anlayacan karizma süper. Ama Canon kadar başarılı değil. Canonda da tip yok. Yurtdışından 4 gün aralı iki gönderim var. Biri Almanya'dan DHL ile biri de İngiltere'den Royal Airmail Small Packets Service'de. Gümrüğü geçtikleri anda korkmandan s9600 alacağım ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|