Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-19-2008, 01:53 PM   #31
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

USta hadi geçmiş olsun. %90 Geçti makine gümrükten

Alıntı:
GoGoRa tafarından gönderildi
Mayıs 19, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey

Mayıs 19, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey

Mayıs 19, 2008 13:02 Istanbul - Turkey Gönderi, gümrük çekim işlemleri için bekliyor

bu ne anlama geliyor, geçecek mi
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 02:10 PM   #32
GoGoRa
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: GoGoRa is on a distinguished road

Dostum benim ürün gümrüğe takıldı, DHL istanbul merkezinden aradılar şimdi, gümrük prosedürleini uygulumam gerekiyormuş, şapa oturduk anlayacağın.
GoGoRa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 03:27 PM   #33
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Yapma yaaa ((( Ciddi olamazsın... Ya arkadaş nasıl iştir bu gümrük olayı ben çözemedim ya... Benim koca koli geçiyor da seninkisi nasıl takılıyor. Tam şans işi sanırım.
Sen 100 Doların altı + gift falan gibi prosedürleri satıcıya izah ettin mi?

Çok üzüldüm adına... Geçmiş olsun dostum

Alıntı:
Dostum benim ürün gümrüğe takıldı, DHL istanbul merkezinden aradılar şimdi, gümrük prosedürleini uygulumam gerekiyormuş, şapa oturduk anlayacağın.
Eski 05-19-2008, 03:41 PM   #34
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Vallahi ben de vazgeçsem mi hiç başlamadan diye düşünüyorum Belki bir gün zengin olduğumda denerim sanırım
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 04:06 PM   #35
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Ünü: sozberk is on a distinguished road

Alıntı:

Aldığınız makine neydi hediye ve 100 dolar altı prosedürleri uygulanmış mıydı bir dee gümrükte neler yaşarsanız bizimle paylaşırsanız sevinirim
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 04:15 PM   #36
izmir07
Üye ül-Zebellah

$100 altı diye bir şey yok, hatanızı düzeltme gereği duydum. Bahsettiğiniz miktar 100 euro'dur. Bu da yaklaşık $155'a tekabül eder... Ancak resmi gazetede çıkana göre ise $130 olarak düşünülebilir.
Eski 05-19-2008, 04:42 PM   #37
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Ünü: sozberk is on a distinguished road

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
$100 altı diye bir şey yok, hatanızı düzeltme gereği duydum. Bahsettiğiniz miktar 100 euro'dur. Bu da yaklaşık $155'a tekabül eder... Ancak resmi gazetede çıkana göre ise $130 olarak düşünülebilir.
dostum o kadarını biliyoruz ama biz yine de 100 dolar altı olarak deklare ettiryoruz.
sozberk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 05:05 PM   #38
izmir07
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
sozberk tafarından gönderildi
dostum o kadarını biliyoruz ama biz yine de 100 dolar altı olarak deklare ettiryoruz.
Kardeş senin için söylemiyorum zaten ben, sonuçta senden sonra da bu forumda buraya bakacak olanlar olabilir. Senin bildiğin ama başkalarının bilmediği ve yanlış anlaşılmalara yol açacak şeyleri önlemek için yazdım. Yani tepki göstermeni gerektirecek bir şey yok.
Eski 05-19-2008, 05:08 PM   #39
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Bence ne 100dolar ne de 100euro işliyor gümrükte. Tamamen şans işi. Bakın benim koca koli geçti ama arkadaşın(belkide benim kolinin çeyreği) gümrükte kalmış...
Şu işin aslını bizzat gidip görmek lazım ya... Yazılan çizilenlerle olacak iş değil bu

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
Kardeş senin için söylemiyorum zaten ben, sonuçta senden sonra da bu forumda buraya bakacak olanlar olabilir. Senin bildiğin ama başkalarının bilmediği ve yanlış anlaşılmalara yol açacak şeyleri önlemek için yazdım. Yani tepki göstermeni gerektirecek bir şey yok.
Eski 05-19-2008, 05:18 PM   #40
izmir07
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Bence ne 100dolar ne de 100euro işliyor gümrükte. Tamamen şans işi. Bakın benim koca koli geçti ama arkadaşın(belkide benim kolinin çeyreği) gümrükte kalmış...
Şu işin aslını bizzat gidip görmek lazım ya... Milletin lafıyla olacak iş değil bu
Evet haklısın aslında bu işi iyi bir şekilde öğrenebilmek için bence oturup memurla konuşmak lazım. Çünkü, birinin dediği birine tutmuyor genelde. Ya da resmi bir yeri aramak falan lazım ama onların yine de samimi olacaklarını ve söylediklerinde açık konuşacaklarını sanmıyorum Bir de etiketler falan da çok önemli oluyor. Mesela iyi hediye paketi olan bir şeye bazen memur kıyamıyor ve açmıyor Çok ilginç şeyler var. Bu güne kadar 150 paket getirttim. 3ü gümrükte takıldı. Ve tek yapabildiğim geri göndermek oldu. Selamlar...
izmir07 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık