![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
USta hadi geçmiş olsun. %90 Geçti makine gümrükten
![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Dostum benim ürün gümrüğe takıldı, DHL istanbul merkezinden aradılar şimdi, gümrük prosedürleini uygulumam gerekiyormuş, şapa oturduk anlayacağın.
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Yapma yaaa
((( Ciddi olamazsın... Ya arkadaş nasıl iştir bu gümrük olayı ben çözemedim ya... Benim koca koli geçiyor da seninkisi nasıl takılıyor. Tam şans işi sanırım. Sen 100 Doların altı + gift falan gibi prosedürleri satıcıya izah ettin mi? Çok üzüldüm adına... Geçmiş olsun dostum ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Vallahi ben de vazgeçsem mi hiç başlamadan diye düşünüyorum
Belki bir gün zengin olduğumda denerim sanırım ![]() |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aldığınız makine neydi hediye ve 100 dolar altı prosedürleri uygulanmış mıydı bir dee gümrükte neler yaşarsanız bizimle paylaşırsanız sevinirim |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
$100 altı diye bir şey yok, hatanızı düzeltme gereği duydum. Bahsettiğiniz miktar 100 euro'dur. Bu da yaklaşık $155'a tekabül eder... Ancak resmi gazetede çıkana göre ise $130 olarak düşünülebilir.
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bence ne 100dolar ne de 100euro işliyor gümrükte. Tamamen şans işi. Bakın benim koca koli geçti ama arkadaşın(belkide benim kolinin çeyreği) gümrükte kalmış...
Şu işin aslını bizzat gidip görmek lazım ya... Yazılan çizilenlerle olacak iş değil bu Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bir de etiketler falan da çok önemli oluyor. Mesela iyi hediye paketi olan bir şeye bazen memur kıyamıyor ve açmıyor Çok ilginç şeyler var. Bu güne kadar 150 paket getirttim. 3ü gümrükte takıldı. Ve tek yapabildiğim geri göndermek oldu. Selamlar... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|