![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Dedim ya gümrükten geçti diye. Şu an THY uçagı ile trabzona geliyormuş ki gelmiştir de bugun ve 19 mayıs sebebiyle yarın kapalı olacagından anca salı günü evime getirirler
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Dostum Trabzondaki Gümrüğe takılmasın
Şaka bir yana benim pakette Trabzona Gelecek. Bende konşimento numarası 1 gün sonra aktif oldu. Şu anda Alamanya topraklarına ayak bastı. Benim sipariş verdiğim pakette büyük. Aksilik çıkmaz inşallah. İyi mi yaptık kötümü yaptık göreceğiz. Elemana ilk mesaj yolladığımda , bana hiç problem olmaz, faturayı ayarlarım, oraya çok ürün gönderdik demişti. Ürünü gönderdikten sonrakji mesajındada gümrükte sorun yaşarsan bu beni bağlamaz gibi mesaj gönderdi. Tabiki bu mesaj beni kıl etti. Buda son ebay maceram zaten. Senin paket gelirse , haberleşelim. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Keşke takılsa Trabzon gümrüğüne takılsa
Orada çalıştım havaşta iki laf ile abi ögrenciyim hesabına sorunsuz alırım, da istanbul gümrüğüne takılsaydı ne yapacaktım Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ya bugun kargolar kapalı dimi? Bİ iki yurtiçi kargo arabası gördüm pencereden
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Dostum benim üründe İstanbulda şu anda , gümrük kontrolü yazıyor. Senin ürün İstanbulda gümrük kontrolünde ne kadar kaldı? Bugün 19 mayıs ,gümrükdekiler çalışırmı
bugün? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar sonunda makineme gümrük sorunsuz bir şekilde kavuştum. 210GBP ye geldi. Bu aralar gbp fiyatları oldukça düştü. Ben 2.45 kuru ile satın aldım ve bana 510YTL ye toplam mal oldu. Şu an tr satış fiyatı 1000 YTL civarı sanırım. Ürünü DHL ile yolladı. Aksilikler çıkmasa idi 4-5 güne gelcekti ama çeşitli aksilikler sonucu(ürünü geç yollayışı-DHL nin uçak problemi vs) 6 mayısta satın aldıgım ürüne ancak 19 mayısta ulaşabildim.
DHL den aras kargoya verilip geldi. Satıcı 80 dolar olarak tamir görmüş bir cihaz olarak göstermiş ürünü. Kesinlikle kutusunun içi açılmamış. CYbershot marka harika bir taşıma çantası da hediye olarak göndermiş. Örnek foto koyamıyorum çünkü malesef CF hafıza kartım yok. İlk işim yarın satın almak olacak. Aşağıda satın aldıgım ürünün linki var arkadaşlar; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=130220260021 Sonuç olarak biraz zorlansanız da tavsiye edeceğim bir satıcı. Herkese hayırlı alışverişler ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 05-19-2008 " tarihinde saat 01:14 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun...
iyi fiyata almışsın burada 1.200 gibi sanırım |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
@izmir07 @bills212
Teşekkürler yorumlarınız için. Darısı başınıza ![]() @GoGoRa Hocam 3ten sonra kesin neticeyi alırsın. Çalışıyordur bence 7gün/24 Saat. Umarım bi aksilik çıkmaz. Alıntı:
Bu mesaj en son " 05-19-2008 " tarihinde saat 01:15 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Mayıs 19, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey
Mayıs 19, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey Mayıs 19, 2008 13:02 Istanbul - Turkey Gönderi, gümrük çekim işlemleri için bekliyor bu ne anlama geliyor, geçecek mi ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|