Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-18-2008, 06:57 PM   #21
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Dedim ya gümrükten geçti diye. Şu an THY uçagı ile trabzona geliyormuş ki gelmiştir de bugun ve 19 mayıs sebebiyle yarın kapalı olacagından anca salı günü evime getirirler
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 09:08 AM   #22
GoGoRa
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: GoGoRa is on a distinguished road

Dostum Trabzondaki Gümrüğe takılmasın Şaka bir yana benim pakette Trabzona Gelecek. Bende konşimento numarası 1 gün sonra aktif oldu. Şu anda Alamanya topraklarına ayak bastı. Benim sipariş verdiğim pakette büyük. Aksilik çıkmaz inşallah. İyi mi yaptık kötümü yaptık göreceğiz. Elemana ilk mesaj yolladığımda , bana hiç problem olmaz, faturayı ayarlarım, oraya çok ürün gönderdik demişti. Ürünü gönderdikten sonrakji mesajındada gümrükte sorun yaşarsan bu beni bağlamaz gibi mesaj gönderdi. Tabiki bu mesaj beni kıl etti. Buda son ebay maceram zaten. Senin paket gelirse , haberleşelim.
GoGoRa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 12:03 PM   #23
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Keşke takılsa Trabzon gümrüğüne takılsa Orada çalıştım havaşta iki laf ile abi ögrenciyim hesabına sorunsuz alırım, da istanbul gümrüğüne takılsaydı ne yapacaktım

Alıntı:
GoGoRa tafarından gönderildi
Dostum Trabzondaki Gümrüğe takılmasın Şaka bir yana benim pakette Trabzona Gelecek. Bende konşimento numarası 1 gün sonra aktif oldu. Şu anda Alamanya topraklarına ayak bastı. Benim sipariş verdiğim pakette büyük. Aksilik çıkmaz inşallah. İyi mi yaptık kötümü yaptık göreceğiz. Elemana ilk mesaj yolladığımda , bana hiç problem olmaz, faturayı ayarlarım, oraya çok ürün gönderdik demişti. Ürünü gönderdikten sonrakji mesajındada gümrükte sorun yaşarsan bu beni bağlamaz gibi mesaj gönderdi. Tabiki bu mesaj beni kıl etti. Buda son ebay maceram zaten. Senin paket gelirse , haberleşelim.
Eski 05-19-2008, 12:04 PM   #24
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

Ya bugun kargolar kapalı dimi? Bİ iki yurtiçi kargo arabası gördüm pencereden
Eski 05-19-2008, 12:12 PM   #25
GoGoRa
Taze Üye

Dostum benim üründe İstanbulda şu anda , gümrük kontrolü yazıyor. Senin ürün İstanbulda gümrük kontrolünde ne kadar kaldı? Bugün 19 mayıs ,gümrükdekiler çalışırmı
bugün?
GoGoRa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 12:18 PM   #26
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

arkadaşlar sonunda makineme gümrük sorunsuz bir şekilde kavuştum. 210GBP ye geldi. Bu aralar gbp fiyatları oldukça düştü. Ben 2.45 kuru ile satın aldım ve bana 510YTL ye toplam mal oldu. Şu an tr satış fiyatı 1000 YTL civarı sanırım. Ürünü DHL ile yolladı. Aksilikler çıkmasa idi 4-5 güne gelcekti ama çeşitli aksilikler sonucu(ürünü geç yollayışı-DHL nin uçak problemi vs) 6 mayısta satın aldıgım ürüne ancak 19 mayısta ulaşabildim.
DHL den aras kargoya verilip geldi. Satıcı 80 dolar olarak tamir görmüş bir cihaz olarak göstermiş ürünü. Kesinlikle kutusunun içi açılmamış. CYbershot marka harika bir taşıma çantası da hediye olarak göndermiş. Örnek foto koyamıyorum çünkü malesef CF hafıza kartım yok. İlk işim yarın satın almak olacak. Aşağıda satın aldıgım ürünün linki var arkadaşlar;
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=130220260021

Sonuç olarak biraz zorlansanız da tavsiye edeceğim bir satıcı. Herkese hayırlı alışverişler

Bu mesaj en son " 05-19-2008 " tarihinde saat 01:14 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir....
Eski 05-19-2008, 01:08 PM   #27
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Arkadaşlar sonunda makineme sorunsuz bir şekilde kavuştum. Bugun aras kargo ile geldi. Satıcı 80 dolar olarak tamir görmüş bir cihaz olarak göstermiş ürünü. Kesinlikle kutusunun içi açılmamış. CYbershot marka harika bir taşıma çantası da hediye olarak göndermiş. Örnek foto koyamıyorum çünkü malesef CF hafıza kartım yok. İlk işim yarın satın almak olacak.
Harika!!! Hayırlı olsun kardeş. Ben de takip ediyordum yazılarını. Ben de düşünüyorum almayı. Paylaşımın için teşekürler...
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 01:11 PM   #28
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Ünü: bills212 is on a distinguished road

hayırlı olsun...
iyi fiyata almışsın burada 1.200 gibi sanırım
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 01:11 PM   #29
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

@izmir07 @bills212
Teşekkürler yorumlarınız için.
Darısı başınıza

@GoGoRa
Hocam 3ten sonra kesin neticeyi alırsın. Çalışıyordur bence 7gün/24 Saat. Umarım bi aksilik çıkmaz.
Alıntı:
GoGoRa tafarından gönderildi
Dostum benim üründe İstanbulda şu anda , gümrük kontrolü yazıyor. Senin ürün İstanbulda gümrük kontrolünde ne kadar kaldı? Bugün 19 mayıs ,gümrükdekiler çalışırmı
bugün?

Bu mesaj en son " 05-19-2008 " tarihinde saat 01:15 PM itibariyle fatihkocoglu29 tarafından düzenlenmiştir....
Eski 05-19-2008, 01:43 PM   #30
GoGoRa
Taze Üye

Mayıs 19, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey

Mayıs 19, 2008 10:57 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey

Mayıs 19, 2008 13:02 Istanbul - Turkey Gönderi, gümrük çekim işlemleri için bekliyor

bu ne anlama geliyor, geçecek mi
GoGoRa is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık