![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Bugün kargomu gönderdiler, verdikleri numaradan takip edebiliyorum. Umarım gümrüğe takılmaz.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Benim S9600 De Gümrükten Geçti
Şu An Thy Ile Evimin Yolunu Tutmakta.Ptsi Ürün Elime Ulaşinca Bilgi Vereceğim Saygilar |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ayrica Diğer Önemli Ayrinti Da Şu Aralar Sterlinin Kur Farki... 2.400 Ile Satin Aldim Yani 503 Ytl Çekilmiş Kredi Kartimdan. Makinenin Tr Satiş Fiyati 1200 Ytl...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hangisini aldın aceba s9600 versiyonunu biraz abartmış ben de alacağım linkini verirsen hemen almayı düşünüyorum. bir de s9600 ün hangisinde türkçe menü var? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hocam işte ürünün linki. Yanlız dikkat et s9600 lerin kutuları biraz abartılı büyüktür. Benim paket bala mala geçti gümrükten de seninkinde de aynı durum olur mu olmaz mı garanti veremem. Mesuliyet kabul edemem yani.
Bir de satın aldıktan sonra vermiş oldugu takip numarası 4 gün sonra aktif oluyor. Buna da dikkat et. http://cgi.ebay.co.uk/FUJI-FujiFilm-...QQcmdZViewItem |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bir de hangisini aldın acaba derken? s9600 bir tane versiyonu var... s9500 ise bir önceki üretimden kalkan versiyonu. Neyi kastettigini anlayamadım
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
au eu ch it es uk fr diye sıralamış ya adam uk versiyon almışsın inşallah türkçe menü vardır. bela mela derken bir sorunla mı karşılaştınız? Bu mesaj en son " 05-18-2008 " tarihinde saat 06:22 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bana Türkçe menü var demişti ama o kadar da önemli bir ayrıntı değil bu. Sonuçta ezberlemen gereken 10 kelimeyi geçmez ki ben de biliyorum ing:P Ama illa tr menü diyorsan versiyon güncellemesi ile tr menü rahatlıkla yapabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ya bela derken baya bi aksilik çıktı. İşte dediğim 4 gün sonra kargo takibin aktive oluşu, dhl uçagının Birleşik Arap Emirliklerine zorunlu inişi falan oldu da sağsalim geçti hepsinden bizim sıpa. hac görevini de yerine getirdi anlayacağın
![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eeeee artık hacı s9600'ünü hayırlı günlerde kullan. ben gümrük sorunu oldu mu onu merak emiştim türkçe menü satarken lazım oluyor yoksa ben de bu fotograf makinesi işinde baya bir yol katettim eh dediğin gibi ingilizce biliyorum hem de ingilizce bu işlerde şartBu mesaj en son " 05-18-2008 " tarihinde saat 06:56 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|