Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-16-2008, 07:13 PM   #1
aavukatt
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: aavukatt is on a distinguished road

ben bi halt ettim ki sormayın,,

dzone2 den makina aldım ve hemen al ile üstelik parayı hesabına a geçirmişim yani paypal falan kullanmadan bu adam şimdi bi yamuk yapsa gidecek yerim yok bu adam güvenli midir? yorumları okudum hakkında dürüst biri ama adam şimdi bi tanımasa beni hepten şapa otururum ne dersiniz yamukluk yapabilir mi?
aavukatt is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-17-2008, 12:05 AM   #2
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

bence yapmaz
sonuçta ebay den almadın mı negatif feedback kozun var bence boşa endişeleniosun
Eski 03-24-2008, 12:14 PM   #3
acengiz42
Kallavi Üye

acengiz42 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: acengiz42 is on a distinguished road

acengiz42 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
dzone 2 güvenilir bir satıcı o yüzden yapacağını zannetmem. birde forumdan bakarsanız bayabir osatıcıdan ürün alan arkaşlar var hiçbir problem yaşamamışlar.
acengiz42 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-24-2008, 04:44 PM   #4
aavukatt
Üye

İLGİNİZ İÇİN TŞŞK ederim. inşaallah dediğiniz gibi olur.
saygılar
aavukatt is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2008, 12:18 PM   #5
burhangullu
Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: burhangullu is on a distinguished road

keşke seni dolandırsaydı.ne sevinirdim ama. beyler bu şahıs r10.net te paypal satıp dolandırmadık kimseyi bırakmadı. ordaki nicki avukatkas. memleketi de tutuyor hakkarili olduğunu söylemişti...
burhangullu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2008, 04:02 PM   #6
aavukatt
Üye

burhan güllü

gerekirse seninle mahkemede bile hesaplaşırız terbiyesizlik yapma dolandırıcı olsam attığın maile geyikçe cevap vermezdim. terbiyesizlik yapma ve insanlara hakaret etme...
Eski 05-11-2008, 04:06 PM   #7
aavukatt
Üye

ayrıca

o dediğin siteyi duymadım bile.. ebaydaki nikim de farklıdır. bu attığın iftira suç teşkil etmektedir yazılarına ve ifadelerine dikkat et. ayrıca ben hakkarili değilm burada görev yapıyorum. bir ikincisi hakkarili olsam ne yazar allaha şükür daha veremeyeceğim hesabım olmadı. rt10 dediğin siteyi de senden duyuyuorum. iftira ve hakaret etme bilmiden farklı bir kimse de olabilir. bildiğimce forumda paylaşım yapıyorum seni görelim daha 10 mesajın var demek ki sen de bir sorun var
Eski 05-11-2008, 04:56 PM   #8
tiglon
Kallavi Üye

tiglon kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Ünü: tiglon is on a distinguished road

Alıntı:
aavukatt tafarından gönderildi
dzone2 den makina aldım ve hemen al ile üstelik parayı hesabına a geçirmişim yani paypal falan kullanmadan bu adam şimdi bi yamuk yapsa gidecek yerim yok bu adam güvenli midir? yorumları okudum hakkında dürüst biri ama adam şimdi bi tanımasa beni hepten şapa otururum ne dersiniz yamukluk yapabilir mi?

Ben bir problem yaşayacağını sanmıyorum. Ben bir mailimde Dzone2 adlı satıcıya Türkiye'deki insanlar sana çok güveniyor forumlardaki yorumların %100 olumlu seni tebrik ediyorum demiştim. Bana Türkiye benim için çok önemli bir pazar bunun değerini biliyorum teşekkür ederim demişti. Bu sebeple böylesine iyi yorumları kazanmış birinin bir alışverişte kazık atarak şöhretine leke getireceğini sanmıyorum. Sen rahat ol bekle ve gör
tiglon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-11-2008, 05:40 PM   #9
aavukatt
Üye

üstadım ürün geleli 2 ay oldu

da bu burhan mıdır ne karın ağrısı iftira atmış hakkımda ona yazdım bu sebeple konu tekrar gündeme taınmış oldu,
ilginiz için tşkler saouln
aavukatt is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık