![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
ürün gümrükten geçmiş, aras kargoya teslim edilmiş. yarın ürün aras kargo ile size teslim edilir. ben takılacağını düşünüyordum ama şansınız varmış. neden takılacağını düşündüm deseniz içeriden gelen haberler yüzünden. iyi günlerde kullanın
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim dostum, ancak ben makinaya makina demem makinayı elime almayınca Umarım yarın alırım ve siz dostlarla paylaşırım... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Sorunsuz alırsın hiç merak etme Dzone TURKİYE koşullarını çok iyi biliyor o yüzden gümrüğe takılma ihtimali %1 den bile az... Faturayı bile dakstille düzeltmiş 75$ yazmış 500$ lık makinaya... Seviyorum bu adamı malı pazarlamasını biliyor...
Başka bir dangalak var ebay'de Alarm sistemi satıyor..Paypal adresinin dışında adrese gönderim yapmıyor.1 tane müşterime aldım gayet memnun kaldı 6 arkadaşı için daha almak istedik ürünün siparişini verdik dedim böyle böyle bu adrese gönderin PAYPAL adresime göndermeyin ı ıh yok diyor paypal adresi dışında gönderim yapmıyorum diyor...Dedim 6-7 tane alıcam birkaç gün içinde hepsini aynı adrese gönderirseniz kesin gümrük ödemek zorunda kalırım.1500YTL ye yakın bir ödeme yapıcam diyorum yok salak herif tutturmuş paypal adresi haricinde gönderemem diye...Ama Dzone sağlam adam helal olsun TURKEY için istediği 12Pound'da helali hoş olsun... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Byük satıcıların hiçbiri paypal adresi dışına gönderim yapmaz. d2zone a da teklif etseniz oda kabul etmez. çok dolandırıcı var ebayde, adam paypal dışı adrese gönderse alıcı dispute açıp bana göndermedi paramı istiyorum der ve parayı geri alır. satıcının hem malı hem parası gider.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
katılıyorum... aynı kıllığı bana yaptılar (PAYPAL)(adresimin confirm olmadığını söylemiş)ve satıcı aynen senin dediğini yazdı. şimdi satın aldığım ürünün refund'unu bekliyorum. Ayrıca tiglon makineyi alınca Made in ni söylermisin?? saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dzno 2
merhaba arkadaşlar
foruma yeni katıldım bu dzno 2 kimdir onun sattığı ürünlere nasıl ulaşırım yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ve mutlu sonnnn Arkadaşlar bugün (Cumartesi) saat 09:30 da Aras kargo ile görüştüm kargomun dün akşam geldiğini teslimatı bugün yapabileceklerini söylediler,daha fazla bekleyemeyeceğim için gidip kendim teslim aldım. Ambalajı sadece hediyeleri koymak için açılmış gümrükte ise hiç açılmamış Fatura bilgisine 100 Euro ve Gifts yazılmış. Bu adam aldığı paranın her kuruşunu gerçekten hakediyor. Ben de sorunsuz alışveriş olmaz(bu bölüme özellikle tunaangin'in dikkatini çekerim gudubet olduğumu bilir ) bunda da ufak bir sorun var o da ekstra pil unutulmuş geri kalan herşey eksiksiz, şimdi onu yazıp göndereceğim. Gerçi bu kadar hızlı gelmesi herşeyi affettiriyor ancak madem para verdik ekstra pilimi de isterim Göndermezse de canı sağolsun Yurt içinde bile bu kadar kısa kargo süresi olacağını pek sanmıyorum. İstanbul'da otursaydım 2 günde elimde olacaktı siz düşünün.Bu topikte yorum yapan ve heyacanımı paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun lafın kısası Dzone2 den ürün almak inanılmaz keyifli ve sorunsuz, düşünenlere tavsiye ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Katılmıyorum 1-2 alışveriş yapmadım ki ebay'den 100 ü geçti alışveriş sayım ve hangi satıcıya şu adrese gönderin dediysem hepside ok dedi...Hayır alarm sistemi aldığım adama da şu adrese gönder dedim ok dedi sonra 1 hafta geçti TRACKING NO istedim ı ıh cvp yok 2 hafta geçti msj attım yine cvp yok 3 hafta 4 hafta derken 31.gün msj attım yine cvp vermedi...DISPUTE açtım 4 saat sonra DISPUTE'a cvp vermiş TRACKING NO vermiş... E be mübarek neden ilk msj attığımda göndermiyorsun takip numarasınıda sonra illa DISPUTE açtırtıyorsun... Verse ilk msj attığımda takip numarasını bende takip edip ürünüm nerde hangi aşamada bilicem...Ürün TR ye gireli 15 gün olmuş GÜMRÜK'te bekliyrmuş e kağıt falanda gelmedi takip numarasını aldıktan sonra anca gidip alındı alarm sistemi...Yani diyeceğim şudur dolandırıcılık yapmak isteyen PAYPAL adresine ürünü göndertipte dolandırabilir o profile ve yorumlara kalmış bir durum... Takip numarası olmadan gönderilen ürünlerde alıcı her türlü çamura yatar olay takip numarasında bitiyor yoksa adres falan sorun değil...Takip numarasında ürünün TR'ye girdiği görülüyorsa PTT den de takibini yaptıklarında sonucu görebilirler İngilizce-Türkçe sözlükleri varsa ürünün durumunu satıcı da görebilir... Yani olay takip numarasında bitiyor..Adres madres hikaye...Büyük satıcılar göndermez demişsiniz ama ben 100.000 in üzerinde satışı olan satıcılardan da 4-5 ürün aldım hepsini istediğim adrese gönderdiler takip numarasıda verdiler hepsi için... |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
@tiglon
hayırlı olsun cihazın. Bende birkaç ay sonra ultrazoomlu bir Sony H50 alacam.Sanırım Dzone2 den başkasından almam.Şu an fiyat 650ytl gibi,biraz daha düşsün.(cihaz daha TR de satışa sunulmadıı). |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|