![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar, forumun en çok imrenerek okuduğum bölümüne dün alışveriş yaparak dahil oldum
Başka konularda alışverişlerim oldu, ancak fiyatlarının yüksek oluşu ve elektronik olması beni hep acaba takılır mı diye tedirgin etti. Yazılanları okudukça Dzone2 satıcısına bir sempati duydum ve dün Panasonic FZ18 fotoğraf makinasını satın aldım. Tecrübeli olmasına rağmen gerekli hatırlatmaları (Gümrük-vergi-100Euro vs.) yaparak ve Türkiye için ekstra olarak istediği 12 Pound'u ödeyerek sipariş verdim. Tüm gelişmeleri sizinle paylaşacağım ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
makinana şimdiden hayırlı olsun sağlam satıcıdır gelir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
keşke önce sorsaydın, bence edebiliyorsan satışı iptal et kardeş. şu dönemde o makinanın gümrüğe takılması %90 gibi malesef.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
bi şey olmazz kafanızı yormayın gelir o ğelirrr
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Hiçbir şey olmaz problemsiz 3 günde evinde olur merak etme
Hayırlı olsun bu arada... Arkadaşım daha bir hafta önce Fujifilm s8000FD aldı 3gün sonra elindeydi ürün... bende bir üst modelinden almayı düşünyüorum... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkese teşkkür ederim. DHL sayfasından takibe başladım: Ürün ayın 7 sinde kargoya verildi (Ayın 6 sında sipariş vermiştim) Mayıs 07, 2008 18:14 Hong Kong - Hong Kong Gönderi, DHL tarafindan teslim alındı ve bir gün sonra Mayıs 08, 2008 16:42 Leipzig - Germany Gönderi DHL merkezine ulaştı Leipzig - Germany Ya nasip haydi hayırlısı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
''şu dönemde o makinanın gümrüğe takılması %90'' derken daha açıklayıcı olursan memnun olurum..Yani şu dönem derken normal zamandan farkı nedir?? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Dzone2 den aldıysan o makina en geç 12.05 de elinde olur (pazartesi)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bugün yani 9 Mayıs bilgileri: Mayıs 09, 2008 05:28 Leipzig - Germany Gönderi DHL merkezinden ayrıldı Leipzig - Germany Mayıs 09, 2008 09:50 Istanbul - Turkey Gönderi DHL merkezine ulaştı Istanbul - Turkey Mayıs 09, 2008 10:01 Istanbul - Turkey Gümrük çekim işlemleri tamamlandı Istanbul - Turkey Mayıs 09, 2008 10:01 Istanbul - Turkey Gönderi gümrük kontrolünde Istanbul - Turkey Mayıs 09, 2008 13:24 Istanbul - Turkey Gönderi dağıtım merkezine yönlendirildi. Teslim detay bilgisi beklenmiyor Arkadaşlar işler çok hızlı ilerliyor şoktayım Gerçekten ilk defa bu kadar heyecanla bekliyorum. Ya nasip, haydi hayırlısı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
valla dostum ben bile heyecanlandım. benim makine confirm olayına takıldı şu makine işinden soğudum bende aynı adamdan denesem herkes methediyor
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|