![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Canon IXUS 960 IS dijital foto elime ulaştı (dzone2)
Arkadaşlar http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=020
dzone2 aldım ürünü ayın 21 dhl ile kargoya verildi 24 elime ulaştı muthiş biri gümrük falan hiç takılma olmadı bu kadar kısa sürede muthiş birşey 7 tane hediyede beraberinde geldi parayada alışverişede değdi tekrar alışveriş yapcağım bu arada 411$ aldım ama gümrük sorunu hiç yaşamadım verdiğim kargo parasına değdi |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
güle güle kullan arkadaşım,takılmadan gelsinde degmez mi hiç kargo parasına
bu arada dzone2nin gönderipte gümrükte takılan ürünü olan var mı hiç??bende düşünüyorumda ankaranın gümrügüne güvenemiyorum pek |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
verdiğin link çalışmıyo düzelt yada ürün numarasını ver.
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bu olsa gerek http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300216769102
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
güle güle kullan riskli işe girmişsin ve başarmışsın.
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
valla dzone2 işin erbabı olmuş gerek hediyeler gerekse kutunun düzenlenişi super herşey sıfır ve orjinal parasına değdi ilkin kargo çok diye çekindim ama baktım tüm yorumlar al diyor girdik işe artık getirtecem makina taliplisi çok 3 gündede geliyor kargo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
sakın unutma gümrük işi günü gününe benzemez. dhl ile almışsı yani özel kargoyla takılması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. son olarak sakın alıpta bu yöntemle satma işine girişme.
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Valla eş dost isterse getirecez riskinide diyecez yoksa alım satım işine girme diye değil bir iki aynı kargo aynı isim aynı cihaz tabikide işin sonu iyi olmaz ayda yılda bir iki siterzi işte eşe dosta olursa ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
sende ebay ın keyfini uslubuyla çıkarmak isteyenlerdesin. birine alırken seninde dediğin gibi riski söylemek gerek. kolay gelsin. son olarak tekrar hayırlı olsun
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
d zone2 bu işin erbabı olmuş,gümrüğü bildikten sonra ki (adam biliyor) bence rahatça alın.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|