Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-22-2008, 01:21 PM   #1
alperkol
Taze Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: alperkol is on a distinguished road

Panasonic Lumix DMC-FZ18.......3 günde geldi

İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide
Kargo : dhl
Fiyatı: 182 Pound (ürün) +38 Pound (kargo) + 7 Pound (ilave) = 227 Pound
Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.)

Sonuç : Şiddetle Tavsiye

Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2
alperkol is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-22-2008, 05:34 PM   #2
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

Thumbs up

Alıntı:
alperkol tafarından gönderildi
İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide
Kargo : dhl
Fiyatı: 182 Pound (ürün) +38 Pound (kargo) + 7 Pound (ilave) = 227 Pound
Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.)

Sonuç : Şiddetle Tavsiye

Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2

bu satıcı yı daha evvel de görüştüm zaten power seller ve mağazası var ebay de ama tabi ürünün eline doğrudan ulaşmasına çok sevindim...
tebrikler güle güle kullan
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-22-2008, 05:37 PM   #3
tunaangin
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: tunaangin is on a distinguished road

öte yandan fiyatları da ucuz sayılmaz dostum yani bu fiyatlar için gümrük riski almak da anlamsız açıkçası
tunaangin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-23-2008, 01:03 AM   #4
Hirotaro
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: Hirotaro is on a distinguished road

TR parasına göre 598ytl yapıyor.
Cihazın TR satış fiyatı 950-1000ytl

tabii TR de
http://urun.gittigidiyor.com/Panason...0QQidZZ9471461
645ytl den almak mümkündü
Hirotaro is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-23-2008, 11:18 AM   #5
aavukatt
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: aavukatt is on a distinguished road

dzone2 BAMBAŞKA

TEK kelime ile 10 numara adam ya hayırlı olsun
aavukatt is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-30-2008, 03:41 PM   #6
alperkol
Taze Üye

Alıntı:
Hirotaro tafarından gönderildi
TR parasına göre 598ytl yapıyor.
Cihazın TR satış fiyatı 950-1000ytl

tabii TR de
http://urun.gittigidiyor.com/Panason...0QQidZZ9471461
645ytl den almak mümkündü
Bende senin gibi düşündüm. Hiç gümrük riskine girmeyeyim diye o satıcıya mesaj atmıştım. Yedek pil vs için. Bana cevap dönmedi. Bende ondan sonra karar verdim dzone2 den almaya. Onun kazanacağı 50-100 YTL para bana kar kaldı.
alperkol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2008, 09:00 AM   #7
kebuter
Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: kebuter is on a distinguished road

Alıntı:
Bende senin gibi düşündüm. Hiç gümrük riskine girmeyeyim diye o satıcıya mesaj atmıştım. Yedek pil vs için. Bana cevap dönmedi. Bende ondan sonra karar verdim dzone2 den almaya. Onun kazanacağı 50-100 YTL para bana kar kaldı.

Arkadaşalr risk sıfır gibi ve ürün 3 günd egeliyor banada geldi ürün 3 gün içersinde dzone işin erbabı olmuş super satıcı tavsiyte ederim
kebuter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2008, 04:08 PM   #8
reno99
Taze Üye

Ünü: reno99 is on a distinguished road

Selam herkese...
Alperkol almış olduğun fotoğraf makinesini güzel günlerde kullanmanı dilerim...Dzone'la anlaşabilecek kadar ingilizcem olsa bende tereddütsüz bu adamdan fotoğraf makinesi almak isterdim(adamda buradaki fiyatlara kıyasla çok hesaplı makineler var)...
reno99 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2008, 04:29 PM   #9
alperkol
Taze Üye

Alıntı:
reno99 tafarından gönderildi
Selam herkese...
Alperkol almış olduğun fotoğraf makinesini güzel günlerde kullanmanı dilerim...Dzone'la anlaşabilecek kadar ingilizcem olsa bende tereddütsüz bu adamdan fotoğraf makinesi almak isterdim(adamda buradaki fiyatlara kıyasla çok hesaplı makineler var)...
Benim ingilizcemde yok denecek kadar az. Ama forumdaki arkadaşlar gerekli bütün cümleleri hazırlamışlar. Bende öbnceden bir soru cevap işine girmedim.
-Ebaydan ürünü "buy now" ile aldım.
-Ödeme sayfasından "total request" ile Türrkiye için fark ödemesini girmesini istedim. (5£)
- Ödemeyi Paypaldan yaparken satıcıya mesaj kutusuna "Can you declare the price under 100 euro on the receipt and label " yazdım. Bu metni veya benzer metinleri ingilizce çeviri başlığı altında bulabilrsin.

Temennin içinde teşekkürler..
alperkol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2008, 07:45 AM   #10
reno99
Taze Üye

Ünü: reno99 is on a distinguished road

Alıntı:
Benim ingilizcemde yok denecek kadar az. Ama forumdaki arkadaşlar gerekli bütün cümleleri hazırlamışlar. Bende öbnceden bir soru cevap işine girmedim.
-Ebaydan ürünü "buy now" ile aldım.
-Ödeme sayfasından "total request" ile Türrkiye için fark ödemesini girmesini istedim. (5£)
- Ödemeyi Paypaldan yaparken satıcıya mesaj kutusuna "Can you declare the price under 100 euro on the receipt and label " yazdım. Bu metni veya benzer metinleri ingilizce çeviri başlığı altında bulabilrsin.

Temennin içinde teşekkürler..

Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkürler alperkol...Kendime ve parama güvendiğim zaman kafaya koydum alacam bu heriften bimakine...Saygılar...
reno99 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık