![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Panasonic Lumix DMC-FZ18.......3 günde geldi
İnanılmaz bir şey. 18 Nisanda verdiğim siparişimi 19 Nisanda kargoya verdi. Bugün (22 Nisan) ürün elimde. Eminim HepsiBurada dan falan alsam şimdi tedarik sürecinde bekliyor oalcaktım. Ürün kutusu hediyeleri ve ekstraları konmak için açılmıştı. Ama ürün kesinlikle sıfır ve Orjinal.
Ürün : Panasonic Lumix DMC-FZ18 +2GB+Batt+7Gifts FZ 18 28 Wide Kargo : dhl Fiyatı: 182 Pound (ürün) +38 Pound (kargo) + 7 Pound (ilave) = 227 Pound Kargo Açıklaması : Örnek Dijital Kamera, 100 Euro (100 Euro beyanı ben istemiştim.) Sonuç : Şiddetle Tavsiye Satıcı Linki: http://stores.ebay.co.uk/DZONE2 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu satıcı yı daha evvel de görüştüm zaten power seller ve mağazası var ebay de ama tabi ürünün eline doğrudan ulaşmasına çok sevindim... tebrikler güle güle kullan |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
öte yandan fiyatları da ucuz sayılmaz dostum yani bu fiyatlar için gümrük riski almak da anlamsız açıkçası
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
TR parasına göre 598ytl yapıyor.
Cihazın TR satış fiyatı 950-1000ytl tabii TR de http://urun.gittigidiyor.com/Panason...0QQidZZ9471461 645ytl den almak mümkündü |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
dzone2 BAMBAŞKA
TEK kelime ile 10 numara adam ya hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşalr risk sıfır gibi ve ürün 3 günd egeliyor banada geldi ürün 3 gün içersinde dzone işin erbabı olmuş super satıcı tavsiyte ederim |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Selam herkese...
Alperkol almış olduğun fotoğraf makinesini güzel günlerde kullanmanı dilerim...Dzone'la anlaşabilecek kadar ingilizcem olsa bende tereddütsüz bu adamdan fotoğraf makinesi almak isterdim(adamda buradaki fiyatlara kıyasla çok hesaplı makineler var)... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
-Ebaydan ürünü "buy now" ile aldım. -Ödeme sayfasından "total request" ile Türrkiye için fark ödemesini girmesini istedim. (5£) - Ödemeyi Paypaldan yaparken satıcıya mesaj kutusuna "Can you declare the price under 100 euro on the receipt and label " yazdım. Bu metni veya benzer metinleri ingilizce çeviri başlığı altında bulabilrsin. Temennin içinde teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkürler alperkol...Kendime ve parama güvendiğim zaman kafaya koydum alacam bu heriften bimakine...Saygılar... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|