![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
değerli arkadaylar DZONE2 den sipariş ettiğim makina her şeyi iye şükür sorunsuz bir şekilde geldi. Hakkari Çukurcaya normalde İstanbuldan ankaradan bile kargonunu 7 günde geldiği düşünülr ise 18 Martta kargoya verilen makinem 27 Martta iş yerime geldi. 100 dolar olarak işaretlemiş ve isim üzerine göndermiş. Bu sebeple sıkıntısız bir şekilde ARAS KARGO ile işyerime geldi. Mutluyum kazasız belasız gelidiğine ve iyi bir fiyata geldiğine. Siz siz olun alacaksanız bu adamdan mal 38 pound yazan kargo ücretinin üzerine 12 pound da türkiye için extra istiyor. Hemen yollarsanız hiç problem çıkarmadan 100 Dolar işaretleyip bir de isim üzerinden geliyor. Yurt dışı Kargo olarak DHL ile geldi. sonra Aras kargoya aktarılmış. Önce DHL den korktum ama şimdi elimde Bu kadar güzel makinayı 84 Poud ve 50 ponud olarak toplam 134 pounda aldım TAVSİYE EDilir. Bu adam dürüst ve sorunsuz işyte aldığım makina http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?...:ME:LNLK:MEWNX |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın...Fakat link olarak kendi ebay sayfanızın linkini vermişsiniz.Ürünün linkini veya satıcının ürünlerinin listelendiği sayfanın linkini vermemişsiniz...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
pardon hocam haklısın işte satıcının sayfaları saygılar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
TR fiyatlarına göre tahminen bir 100 YTL civarında indirmle satıyor...Güzelmiş.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
@dzone2 yi sevmeye başladım.bende mi ondan olsam ne
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
tavsiye ederim sağlam adam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
adam gibi adam
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende bu makineyi almayı düşünüyorum dzone2 den, sen kaç ytl ödedin toplam , ve almadan önce 100euro yaz diye mesaj falan mı atmak gerekiyo adama, yoksa direk alsak olurmu. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
84 sterlin makina 38 sterlin kargo ancak satıcı extradan 12 sterlin daha istedi sorun çıkarmayın paypal üzerinden hemen ödeyinb adam TR gümrüğünü biliyor diyeceğin şu: mail atınca
Dear sir, would you send my camera under $100 USD and as a gift. Because of Turkey's tax best regards demen yeterli pek muhattap olmaz gibidir cins bir adamdır cvplama konusunda biraz üşenğeçtir ama adam gibi adamdır ve sağlamdir. Türkiyeye 250 ye yakın makina göndermiştir mevzuyu bilir saygılar |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Adamın sanırım Kargoda ciddi tanıdığı var. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|