Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-28-2008, 12:06 PM   #1
hknbjk
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: hknbjk is on a distinguished road

1700 $ Lens Getirmek Istiyorum

Slm arkadaşlar...

Forum a yeni üye oldum. Bende aşağıda linkini verdiğim lensi getirmek isterim. Ne gibi gümrük kargo gibi problemlerle karşılaşırım. Böyle ürünlerin korgolanmasında, kutu içinde geliyor olmaları karşın, zarar görme ihtimalleri nedir, nası kargo yapılıyor yani gönderilen kutular sağlam mı. Benim bir arkadaşım bu şekilde kargo yapılacak olması hassas eşyalar için pek uygun olmadığını söylüyordu. Bu şekilde değerli bi ürün teslime alan varmı yoksa kargo ile dan-dun şeklinde gelmeside ayrı bi risk mi ...Yabancı dilim olmadığı için satıcı ve ürünü hakkında ne yazdıklarını bilmiyorum ... Şimdiden Yardımcı Olacak Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederimmm....

http://ngvi.ebay.com/vi?ngvi&backtoi...c7%2F89gE %3D

Bu mesaj en son " 02-28-2008 " tarihinde saat 02:31 PM itibariyle hknbjk tarafından düzenlenmiştir....
hknbjk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-28-2008, 08:35 PM   #2
axial
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: axial is on a distinguished road

@hknbjk

Ben benzer bir urun aldim.Fakat bu kadar pahali degildi.Ancak mukkemel bir paketleme ile geldi.Gumruksuz ve bedelsiz olarak.Ancak Her satici ve her urun boyle ulasicak diye bir kaide yok.Fakat genelde saticilar bu konularda deneyimli oluyorlar.Alirsaniz gerekli uyarilari yapin paketleme konusunda ve niyetiniz varsa mutlaka düsük bedel gostermesini soyleyin 100-120 USD arasi.Selamlar
axial is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-29-2008, 06:42 AM   #3
yukbil
Üye

Ünü: yukbil is on a distinguished road

Alıntı:
axial tafarından gönderildi
@hknbjk

Ben benzer bir urun aldim.Fakat bu kadar pahali degildi.Ancak mukkemel bir paketleme ile geldi.Gumruksuz ve bedelsiz olarak.Ancak Her satici ve her urun boyle ulasicak diye bir kaide yok.Fakat genelde saticilar bu konularda deneyimli oluyorlar.Alirsaniz gerekli uyarilari yapin paketleme konusunda ve niyetiniz varsa mutlaka düsük bedel gostermesini soyleyin 100-120 USD arasi.Selamlar

Merhaba
Ben de lens almayı düşünüyorum. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba?
yukbil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-29-2008, 10:07 AM   #4
axial
Kallavi Üye

Alıntı:
yukbil tafarından gönderildi
Merhaba
Ben de lens almayı düşünüyorum. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba?

http://stores.ebay.com/VIDEO-CAMERA-CENTER

Satıcı icin link.inceleyiniz.Kolay gelsin
Eski 02-29-2008, 01:02 PM   #5
yukbil
Üye

Ünü: yukbil is on a distinguished road

Alıntı:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Tam aradığım gibi bir converter için soru sordum geçen gün "Türkiye'ye yolluyor musunuz ve kaça?" diye bu adamlara, ama cevap vermediler. Ben de almadım.
yukbil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-2008, 11:41 AM   #6
axial
Kallavi Üye

Bende irtibat konusunda bilgisini verdigim satici ile sıkıntı cektim cevap vermedi ama mal süper kondisyon ve hızlı geldi.
Eski 03-02-2008, 10:18 PM   #7
hknbjk
Taze Üye

Alıntı:

Cevaplar icin tşk.ler arkadaşlar.. Yalnız ebaydan satıcı olarak verdimgimiz satıcıların ürünleri hiç kaliteli degiller.. daha kaliteli ve tr ye uygun olarak kargo yapacak satıcılar varmı???
hknbjk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2008, 02:37 PM   #8
>sCoRPion<
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: >sCoRPion< is on a distinguished road

http://stores.ebay.com/Easy-to-find-...oys-in-my-town bu satıcı var. gümrükte takılmaz diye garanti veriyor fakat ne kadar doğru bilmiyorum. türkiye ye ürün yolluyor..
>sCoRPion< is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2008, 10:38 AM   #9
hknbjk
Taze Üye

Tşk.ler Bu Gerçekten Güzel Bi Satici... BU SATICIDAN ALIŞ VERİŞ YAPTINIZ MI ? FİATLAR KALİTE ÇOK ÇOK İYİ...
hknbjk is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık