![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
1700 $ Lens Getirmek Istiyorum
Slm arkadaşlar...
Forum a yeni üye oldum. Bende aşağıda linkini verdiğim lensi getirmek isterim. Ne gibi gümrük kargo gibi problemlerle karşılaşırım. Böyle ürünlerin korgolanmasında, kutu içinde geliyor olmaları karşın, zarar görme ihtimalleri nedir, nası kargo yapılıyor yani gönderilen kutular sağlam mı. Benim bir arkadaşım bu şekilde kargo yapılacak olması hassas eşyalar için pek uygun olmadığını söylüyordu. Bu şekilde değerli bi ürün teslime alan varmı yoksa kargo ile dan-dun şeklinde gelmeside ayrı bi risk mi ...Yabancı dilim olmadığı için satıcı ve ürünü hakkında ne yazdıklarını bilmiyorum ... Şimdiden Yardımcı Olacak Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederimmm.... http://ngvi.ebay.com/vi?ngvi&backtoi...c7%2F89gE %3D Bu mesaj en son " 02-28-2008 " tarihinde saat 02:31 PM itibariyle hknbjk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
@hknbjk
Ben benzer bir urun aldim.Fakat bu kadar pahali degildi.Ancak mukkemel bir paketleme ile geldi.Gumruksuz ve bedelsiz olarak.Ancak Her satici ve her urun boyle ulasicak diye bir kaide yok.Fakat genelde saticilar bu konularda deneyimli oluyorlar.Alirsaniz gerekli uyarilari yapin paketleme konusunda ve niyetiniz varsa mutlaka düsük bedel gostermesini soyleyin 100-120 USD arasi.Selamlar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Merhaba Ben de lens almayı düşünüyorum. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://stores.ebay.com/VIDEO-CAMERA-CENTER Satıcı icin link.inceleyiniz.Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tam aradığım gibi bir converter için soru sordum geçen gün "Türkiye'ye yolluyor musunuz ve kaça?" diye bu adamlara, ama cevap vermediler. Ben de almadım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bende irtibat konusunda bilgisini verdigim satici ile sıkıntı cektim cevap vermedi ama mal süper kondisyon ve hızlı geldi.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Cevaplar icin tşk.ler arkadaşlar.. Yalnız ebaydan satıcı olarak verdimgimiz satıcıların ürünleri hiç kaliteli degiller.. daha kaliteli ve tr ye uygun olarak kargo yapacak satıcılar varmı??? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
http://stores.ebay.com/Easy-to-find-...oys-in-my-town bu satıcı var. gümrükte takılmaz diye garanti veriyor fakat ne kadar doğru bilmiyorum. türkiye ye ürün yolluyor..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Tşk.ler Bu Gerçekten Güzel Bi Satici...
BU SATICIDAN ALIŞ VERİŞ YAPTINIZ MI ? FİATLAR KALİTE ÇOK ÇOK İYİ... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|