![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
lens almak istiyorum.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
adamın ilanı baya ilginç eğer gümrük öderseniz size paranızı full iade ederim diyor. yani bir bakıma gümrüğe takılmama garantisi vermiş. bence kaçırma. büyük ihtimal hatta %100 gift ve düşük bedel yazıyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
ben zamanında birkaç lens almıştım ve eğer cyclone dediği gibi gift ve düşük gösterirse takılmaz gibi geliyor bana da. benimkiler takılmamıştı ama zaten digital için deildi.
aslında bir de ebay.co.uk'den bakabilirsin. ben ing'den almıstım. sanırım gümrük olayı daha sorunsuz oluyor. yani forumda öyle yazıyordu. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
avrupa birliği ülkeleri ile zaten gümrük problemimiz yok. gümrük anlaşmasından dolayı sadece kdv sini ödüyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
nasıl yani, herhangi bir ürün için %18 ödeyip sorunsuzca alabiliyor muyuz? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
[quote=y1984]nasıl yani, herhangi bir ürün için %18 ödeyip sorunsuzca alabiliyor muyuz?[/QUOTE
Avrupa birliği ülkeleri ile gümrük birliği anlaşmamız var. Avrupa ile At belgesi ile alınan ürünlerde gümrük vergisi ödenmiyordu. Bilmem bizim gümrükçü öyle diyor avrupa birliği ülkelerinden kdv ödeyip alınabilir diyor. Ama avrupadaki ürünler hemen hemen türkiye ile aynı değil mi. Malların serbest dolaşımı – gümrük vergileri ve miktar kısıtlamalarının kaldırılması, ve AB Gümrük Kodu’na uyum; Ortak Ticaret Politikası – Ortak Gümrük Tarifesi’ne (OGT) uyum, tercihli ticaret anlaşmaları, otonom rejimler; Ticarette teknik engellerin kaldırılması – teknik mevzuat uyumu; Yasal düzenlemeler – fikri ve sınai mülkiyet hakları, rekabet kuralları, kamu alımları; Kurumsal işbirliği – Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK), Gümrük İşbirliği Komitesi (GİK), teknik komiteler, danışma ve karar usulleri. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
bu satıcıdan ürün alan oldu mu dediği gibi sorunsuz geliyor mu? bende lens almak istiyorum ve kargosuyla beraber 400 dolara yakın oluyor gümrükte sorun çıkarmı acaba?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|