![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Hocam ebayden hiç alışveriş yapmadım.Ama Dijital Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum.Dijital Fotoğraf makainesi almak için marka ve satıcı önerilerinizi bekliyorum.Lütfen boş bırakmayın...!!!
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhaba ben de fotoğraf makinası alıcam ama gümrük dolayısı ile biraz çekiniyorum.Daha önce ebay dan hiç alışveriş yapmadım nikon almayı düşünüyorum eğer profesyonel makina ile ilgileniyorsanız yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben ankaradayım.....185 dolarlık sony w80 gumruge takıldı....standart flate idi
kıstas su: 100 euroyu gecıyorsa(kargo onemlıdegıl) fatura olsun ıcınde...yoksa paypal cıktısı ıstıyorlar... tabı sansınız varsada takılmadanevınegelır... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
dzone2 kullanıcısını şiddetle tavsiye ederim. gift ve 100 euro sınırını siz söylemeden kendi yapyıor. bu güne dek türkiyeye 200 ün üzerinde foto makinesi satmış. ve foto makinesinin yanında verdigi hediye aparatlar da nerden baksanız tr de satış fiyatı 50 den aşagı değil. kafasına soru takılan olur ise pm atınız yardımcı olurum
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|