![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/Canon-400D-Body-Kit-18-55mm-1GB-Gifts-NO-UK-DUTY_W0QQitemZ170184799362QQihZ007QQcategoryZ31388 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
arkadaslar bu linkteki urunu almak istiorum yani kısacası Canon eos400D yanlız bazı sorularım olacak hicbirsey anlamiyorum cunku.. 1. urun orjinal mi? 2. icinde neler bulunuyor paketin? 3. mal 2. el mi? 4. satıcıya guvenilirmi? 5. toplam olara bana ne kadara mal olur? ( gumruk falan muhabbetleri yapmıssınız anlamadim.beni etkiler mi? ) lutfen aciklayici b ir bilgi verirmisiniz? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
lutfen arkadaslar yardim ederseniz sevinirim..kardesim sakat ve fotograf cekmeyi cok seviyor..bu makineyi cok istedi ama alamadim...bu fiyati gorunce kacirmak istemedim ama sorularin cevabina cok ihtiyacim var..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
bu ürün büyük ihtimalle gümrüğe takılır toplam fiyatı kargo dahil 987.337 ytl dir
paketin içeriği Canon 400D Camera Body NB-2LH Battery Pack Battery Charger Power Cord for Battery Charger USB Interface Cable Video Cable Neck Strap Viewfinder & Body Caps Software CD-ROM Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II Autofocus Lens Original RiDATA 1GB CF Card 80x (fast speed), made in Taiwan User Guides in English hediye olarak One Extra Canon NB-2LH Battery One High Quality CF Card Reader/Wrighter One Japan Made 58mm UV Protection Filter One Big Size Cleaning Kit One LCD Screen Protector ayrıca satıcı güvenilir alınabilir gümrük e takılması ve fiyatını gözse alırsan
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
gumruge takilir derken ne olur ki? takilmamasi icin ne yapmak gerekir peqi?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
|
gümrüğe takılır vergisini ödersin çekersin şimdi nekadar vergi alırlar onu bilemicem ama gg den alabilirsin.
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
gg dediginiz ne oluyor acaba
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
gittigidiyor.com
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|