Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-13-2008, 11:51 PM   #1
irmismarbel
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: irmismarbel is on a distinguished road

Gümrüğe Takilir Mi?

SONY W80 F.MAKINASI ALMAK ISTIYORUM VE SATICIYA MAIL ATTIM...GIFT ISARETLERMISIN VE 65 DOLAR GOSTERIRMISIN DIYE...BU ARADA URUN 199 DOLAR VE KARGO 28 DOLAR.
SATICI BUNU GONDERDI[/color]

Not a good idea, sorry.

We do enough international shipping that our government likely recognizes us as an eBay enterprise, which could get us into trouble with this. Also, both of our governments know the 'gift' trick and can drastically slow or even confiscate your package, which would have to be your risk and not ours.

We CAN declare your package well below value. This is safe if it is delared as 'used,' BUT it would not be insurable (again: YOUR risk) because your eBay and PayPal receipts would show a higher value; so, filing a claim could again land you with trouble.

I feel that underdeclaring is safe because we do a gr8 packaging job AND because, though we've seen some unexpectedly slow deliveries, we've never had a lost international package.

If you choose to buy this, it can ship out tomorrow.

TEKRAR MAIL ATTIM ISRAR ETTIM..BU SEFERDE 100 ALTINDA GOSTERIRIRM AMA USED I İŞARETLERİM DEDİ...
SİZCE SORUN YAŞARMIYIM GUMRUKTE?
irmismarbel is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık