![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
sony T200
fiyat :249, kargo 35, toplam : 284 euro + hediyeler
satici: lifrankysynergy http://cgi.ebay.com/SONY-CyberShot-D...QQcmdZViewItem gumruk problemi olmadi DHL ie 3 gunde elime gecti, 30GBP fiyat gosterildi, gift isaretlendi. Ayrıca gonderen kısmında isim yazıyordu.(firma degil ) satici gumruk mevzuatını iyi biliyorr . gift olarak istemeniz yeterli bugune kadar tr yaklasık 160 adet urun gondermis, gumruk konusunda basarılı oldugu acık 2 urun aldımm gumruge hic takılmadı |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan dostum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
TR gümrük mevzuatini bilen GBP ile alışveriş yapan satıcı DZONE2 olabilir. Ondan mı aldınız ?
Güle güle kullanın.Benimde gelmesini beklediğim fotoğraf makinesi siparişim var. Bende T200 düşünmüştüm, ancak Panasonic Lumix Tz3 sipariş verdim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar doğubankta kaça satılıyor acaba bu ürün?
ben bir kaç ay önce 380 dolara T50 almıştım kart ve kılıf hediyeli. hani orda da hemen hemen bu fiyatlara ise bu kadar riske girmeye değer mi? düşünmek lzm %40 dan aşşağı fark varsa bence riske değmez siz ne dersiniz?? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
evet 280 euro 500ytl yapar gg de 530 ytl ye t200 gördüm
neyse hayırlı olsun ama risk almışsın |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
gg de satan arkadaslarda aynı sekilde aldigi icin ben ebay dan aldim. (gg deki arkadastanda almiş olsam urun gene aynı sekilde hong kong dan gonderilecekti. o kadar guvenmesem bu kadar riske girmezdim)
ayrica gg de bazi urun satan arkadasların fedback lerini akursanız, burdaki arkadaslar urunlere elsurmeden satıyorlar. yani musteri siparisi veriyor oda yurtdısından siparisi geciyor. sonusta satici sattigi urune elini bile surmeden satmıs oluyor. riski dusuk satici dan veya gumruk ile ilgili tecrubeli saticidan alirsaniz, gumrugu fazla dert etmeye degmez diyedusunuyorumm... Ayrica Ebay dan almanin tadi baska oluyorr .... ![]() herkese kolay gelsin, |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Dzone2 farkli olmasi lazim benim aldigim firma digitaland diye geciyor ... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Selam..
arkadaşlar GG'deki satıcılarda ebay'den alıp gönderiyor diyorsunuz , benimde anlamadığım bu peki bunlar neye nasıl güvenipte senin adına istediğin makinayı sipariş verebiliyorlar?Gümrüğe hiç bir ürünleri takılmadan nasıl geçiyor?GG'de sürüsüyle makina satan satıcı var ve anladığım kadarıyla bu yöntemle çalışıyorlar , bu konuda bilgisi olanların paylaşmasını rica edeceğim , biz 1 makina getirmek için yakalanırmıyız diye yırtınırken bunlar bu işi nasıl yapıyor???
Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
GG de yapılan satislar aslinda bu işin bu kadar kolay oldugunu gosteriyor..
sadece nasıl gonderecegini bilen saticilarla is yapmak yetiyor diye dusunuyorum... Ayrica digitaland firmasinin sattigi urunlerini detaylarina bakarsanız bu isi ne kadar saglam yaptıklarini anlayabilirsiniz.. (gelen mailden kucuk bir alinti ) We will legally send it as a gift with a fake 30 pounds or 90 euro invoice in order to help avoid or minimize the tax, most importantly, we will write the individual name instead of our company name in the column of shipper, so it seems non commercial to the custom. The majority of our valuable customers were not required to pay tax because of our action! Please be reminded that we do NOT guarantee it will be definitely tax-free. adamalar isin profesoru olmus ... bence hic cekinecek bir durum yok ... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Teşekkürler.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|