![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
ben bi halt ettim ki sormayın,,
dzone2 den makina aldım ve hemen al ile üstelik parayı hesabına a geçirmişim yani paypal falan kullanmadan bu adam şimdi bi yamuk yapsa gidecek yerim yok bu adam güvenli midir? yorumları okudum hakkında dürüst biri ama adam şimdi bi tanımasa beni hepten şapa otururum ne dersiniz yamukluk yapabilir mi?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
bence yapmaz
sonuçta ebay den almadın mı negatif feedback kozun var bence boşa endişeleniosun
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
|
dzone 2 güvenilir bir satıcı o yüzden yapacağını zannetmem. birde forumdan bakarsanız bayabir osatıcıdan ürün alan arkaşlar var hiçbir problem yaşamamışlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
İLGİNİZ İÇİN TŞŞK ederim. inşaallah dediğiniz gibi olur.
saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
keşke seni dolandırsaydı.ne sevinirdim ama. beyler bu şahıs r10.net te paypal satıp dolandırmadık kimseyi bırakmadı. ordaki nicki avukatkas. memleketi de tutuyor hakkarili olduğunu söylemişti...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
burhan güllü
gerekirse seninle mahkemede bile hesaplaşırız terbiyesizlik yapma dolandırıcı olsam attığın maile geyikçe cevap vermezdim. terbiyesizlik yapma ve insanlara hakaret etme...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ayrıca
o dediğin siteyi duymadım bile.. ebaydaki nikim de farklıdır. bu attığın iftira suç teşkil etmektedir yazılarına ve ifadelerine dikkat et. ayrıca ben hakkarili değilm burada görev yapıyorum. bir ikincisi hakkarili olsam ne yazar allaha şükür daha veremeyeceğim hesabım olmadı. rt10 dediğin siteyi de senden duyuyuorum. iftira ve hakaret etme bilmiden farklı bir kimse de olabilir. bildiğimce forumda paylaşım yapıyorum seni görelim daha 10 mesajın var demek ki sen de bir sorun var
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben bir problem yaşayacağını sanmıyorum. Ben bir mailimde Dzone2 adlı satıcıya Türkiye'deki insanlar sana çok güveniyor forumlardaki yorumların %100 olumlu seni tebrik ediyorum demiştim. Bana Türkiye benim için çok önemli bir pazar bunun değerini biliyorum teşekkür ederim demişti. Bu sebeple böylesine iyi yorumları kazanmış birinin bir alışverişte kazık atarak şöhretine leke getireceğini sanmıyorum. Sen rahat ol bekle ve gör ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
üstadım ürün geleli 2 ay oldu
da bu burhan mıdır ne karın ağrısı iftira atmış hakkımda ona yazdım bu sebeple konu tekrar gündeme taınmış oldu,
ilginiz için tşkler saouln |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|