Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-17-2007, 06:19 PM   #1
lambirt2
Üye

lambirt2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: lambirt2 is on a distinguished road

Thumbs up Benq p50 PDA Cep telefonu pili

Öncelikle bu bölümün kategorisi olmadığından ancak bu kategoriye yakın olduğundan buraya yazıyorum.
Siparişimi 30.11.2007 de verdim ve bugün 17.12.2007 de postacı tarafından kapıma kadar geldi.Normalde postacı, postaları posta kutusuna koyardı.Ama sağolsun kapıya kadar getirip zili çalıp verdi.Hem de hiçbir ücret ödemedim.
Benim ürünü almış olduğum satıcının adı thegadgetlink.Eğer telefon piline ihtiyacınız varsa buradan alabilirsiniz.Özellikle PDA telefon pilleri.Malum bizim ülkede PDA telefonlarının pilleri çok pahalı.Orada ise toplam masraflarıyla beraber yarısı.Sizlerle bu bilgiyi paylaşmak istedim.
Satıcı (seller) adı:thegadgetlink
lambirt2 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık