![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
|
Tavsiye Edermisiniz.
Arkadaşlar şu makinayı almayı düşünüyorum bu konudaki görüş ve tavşiyelerinizi bekliyorum.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tab%3DWatching |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
açıkçası ben olsam almam sebeplerine gelince ilk önce satıcı powerseller değil bole ürünlerde powerseller olması önemlidir ikincisi ben shipping kısmında TURKİYE görünmeyen ürünleri almıyorum (birkere bitanesi bana göndeririz dediği halde göndermemişti bende dispute açıp paramı geri alabilmiştim ) sonuç olarak sen eğer çok istiyosan satıcı ile konuş. kolay gelsin
|
|
|
#3 |
|
Banned
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Dostum şöyle söyliyim, makina olarak soruyorsan, su anki fiyatlarda kalırsa güzel tabii ki ama bence hemenal fiyatı olan 120 dolara yaklasırsa degmez, daha iyi makinalar oluyo o fiyata. Bu makinaya olan değerlendirmem. Diğer taraftan da, ben powerseller diilse alma mantığına ne yazıkki katılmıyorum. Çünkü kimse bi anda powerseller olmadı. 600 den fazla pozitif feedback i olan bi satıcı sonucta bu da ve muhtemelen bir süre sonra powerseller olacak birisi. Tabii ki karar senindir. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
|
teşekkür ederim
yorumlarınıza ve tavseyenize teşekkür ederim. buradan anlaşılan satıcıyla görüşmem öneriliyor.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|