Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-16-2007, 07:09 PM   #1
diver77
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: diver77 is on a distinguished road

lens almak istiyorum.

http://cgi.ebay.com/Nikon-55-200mm-5...ppingPaymen t

bu lensi sizce gümrüksüz alabilirmiyim.
diver77 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-16-2007, 07:43 PM   #2
cyclone
Aşmış Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: cyclone is on a distinguished road

adamın ilanı baya ilginç eğer gümrük öderseniz size paranızı full iade ederim diyor. yani bir bakıma gümrüğe takılmama garantisi vermiş. bence kaçırma. büyük ihtimal hatta %100 gift ve düşük bedel yazıyor.
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 12:44 AM   #3
y1984
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: y1984 is on a distinguished road

ben zamanında birkaç lens almıştım ve eğer cyclone dediği gibi gift ve düşük gösterirse takılmaz gibi geliyor bana da. benimkiler takılmamıştı ama zaten digital için deildi.
aslında bir de ebay.co.uk'den bakabilirsin. ben ing'den almıstım. sanırım gümrük olayı daha sorunsuz oluyor. yani forumda öyle yazıyordu.
y1984 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 10:16 AM   #4
diver77
Taze Üye

Alıntı:
y1984 tafarından gönderildi
ben zamanında birkaç lens almıştım ve eğer cyclone dediği gibi gift ve düşük gösterirse takılmaz gibi geliyor bana da. benimkiler takılmamıştı ama zaten digital için deildi.
aslında bir de ebay.co.uk'den bakabilirsin. ben ing'den almıstım. sanırım gümrük olayı daha sorunsuz oluyor. yani forumda öyle yazıyordu.

avrupa birliği ülkeleri ile zaten gümrük problemimiz yok. gümrük anlaşmasından dolayı sadece kdv sini ödüyoruz.
diver77 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 04:36 PM   #5
y1984
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: y1984 is on a distinguished road

Alıntı:
diver77 tafarından gönderildi
avrupa birliği ülkeleri ile zaten gümrük problemimiz yok. gümrük anlaşmasından dolayı sadece kdv sini ödüyoruz.

nasıl yani, herhangi bir ürün için %18 ödeyip sorunsuzca alabiliyor muyuz?
y1984 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 06:08 PM   #6
diver77
Taze Üye

[quote=y1984]nasıl yani, herhangi bir ürün için %18 ödeyip sorunsuzca alabiliyor muyuz?[/QUOTE

Avrupa birliği ülkeleri ile gümrük birliği anlaşmamız var. Avrupa ile At belgesi ile alınan ürünlerde gümrük vergisi ödenmiyordu. Bilmem bizim gümrükçü öyle diyor avrupa birliği ülkelerinden kdv ödeyip alınabilir diyor. Ama avrupadaki ürünler hemen hemen türkiye ile aynı değil mi.

Malların serbest dolaşımı – gümrük vergileri ve miktar kısıtlamalarının kaldırılması, ve AB Gümrük Kodu’na uyum;
Ortak Ticaret Politikası – Ortak Gümrük Tarifesi’ne (OGT) uyum, tercihli ticaret anlaşmaları, otonom rejimler;
Ticarette teknik engellerin kaldırılması – teknik mevzuat uyumu;
Yasal düzenlemeler – fikri ve sınai mülkiyet hakları, rekabet kuralları, kamu alımları;
Kurumsal işbirliği – Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK), Gümrük İşbirliği Komitesi (GİK), teknik komiteler, danışma ve karar usulleri.
diver77 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2008, 01:18 PM   #7
>sCoRPion<
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: >sCoRPion< is on a distinguished road

bu satıcıdan ürün alan oldu mu dediği gibi sorunsuz geliyor mu? bende lens almak istiyorum ve kargosuyla beraber 400 dolara yakın oluyor gümrükte sorun çıkarmı acaba?
>sCoRPion< is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık