![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
|
Sony W90 Cybershot 8.1 Mp
Satıcı:Molvanian
Fiyat:214,99 + Express Mail=46.98+sigorta. Geliş SÜresi:4. gün elimdeydi. Gümrük: Satıcıdan FATURADA fiyatı 40$ göstermesini ve hediye olarak yollmasını rica ettim ve Allah razı olsunki öyle göndermiş. Makine süper her şeyi var şimdide mmc almayı düşünüyorum. Herkese iyi alışverişler. Bu mesaj en son " 11-13-2007 " tarihinde saat 07:09 PM itibariyle Burakcan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
kardes hayırlı ugurlu olsun ama pahalı almısın sanki,ben w100 sıfır modelini bundan 6 ay once kargo ucreti dahil olaraak 220$ a almıstım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Mrb Burakcan
senin tavsiyenle bugün 127.5 dolar + 39 kargo + 4 sigorta şeklinde sony cybershot 55w yi aldım ve senin dedikleirnide mesaj olarak yolladım faturaya 40 dolar yazması ve gift yazması hakkında sence bir sorun çıkarmı ve ödeme yaptıktan kaç gün sonra eline ulaşıyo kaç günde kargoya veriyo az daha detaylı anlatabilirmisn |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
express ile 4 günde elimdeydi.ama 5 gün sonra yolluyor güvenlik için.sakaryadanım ben bu arada direkt kapıma geldi |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
geçen gün gümrük problemim oldu umarım bu sefer olmaz
teşekkür ederim bilgin için |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum bu urun eline gectimi , herhangibi bier problemle karsılastınmı ? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
@onalh soruna ben cevap vereyim. Aslında bu ürünü Burakcan'ın yardımıyla benim için aldık. Satıcı ürünü ücreti ödedikten 5 gün sonra kargoya verdi ve kargoya verildikten 4 gün sonra da elimize ulaştı. Hiç sorunsuz kapımıza kadar geldi gümrükle falan uğraşmadık. Satıcı Burakcan'ın da dediği gibi gift olarak işaretlemiş ve değerini 40$ olarak göstermişti.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Takipteyim bu adamı bende.Yolda cok ürünüm var gelsin ilk işim aynı üründen almak oalcak inşallah
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
yeni
arkadaşlar ben ilk defa alışverş yapacam nasıl yapılır .. ne yapmam lazım bana anlatabilecek bi arkadaş varmı acaba arica etsem apartboy27@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
|
Teklif veremiyorum
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|