![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
4 günde amerikadan geldi
nyagent isimli satıcıdan aldığım canon powershot A610 fotoğraf makinam 39,9$ kargo ücretiyle tam 4 günde geldi.kargo fedex ti.hiç sorun felan yaşamadım.bana toplam maliyeti 195+39 dolar oldu.içinde 1gb sd kart +tripod+lens temizleyicisi var
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
waw tebrikler
Güle güle kullanın çok hızlı gelmiş gerçekten
Tebrikler
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
valla helal olsun ben burdan 690 liraya aldım 3.4 ay önce.aradaki farka bak
![]() hayırlı olsun iyi günlerde kullan |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan arkadasım valla cesaret isteyen bir davranıs sahsen ben yapamam.kuzu kuzu gittim aldım yalcınlardan onlarca para vererek.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Öncelikle hayırlı olsun hocam
Fed Ex i tercih ederek çok iyi yapmışsın yalnız birşey sormak istiyorum bende DHL veya UPS ile yollamasını rica ettiğimde satıcı bana şöyle dedi : "As far as I know, DHL and UPS are more expensive, and you must pay taxes using those methods. " yani FEDEX UPS DHL gibi şirketlere satıcı malı verirken vergisini ödemek gibi bir konu, böyle birşey var mı ya da nedir burda bu satıcının kastettiği ben anlamadım da sana danışmak istedim. Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
orda diyo ki; '' bildiğim kadarıyla DHL ve UPS daha pahalı ve sen bu kargoları kullanırsan vergileri ödemek zorundasın.. '' alla alla.... ne yani,, fedex te vergi ödemesi yokmu ki,, olmaz böyle şey, yoksa rüya mı )) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan dostum...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kendime aldıktan sonra 2 arkadaşıma da aynı makineden aldırdım onlarınkide sorunsuz geldi(4-5 günde)adam fedexle anlaşmış.arkadaşın birinden 49 dolar kargo istedi,söledik işte diğer arkadaşlar 39 ödedi diye kabul etmedi.bizde sd kartı çıkar dedik oda ek ne varsa hepsini çıkarmış.negatif feedback verdi arkadas o da kızmış niye bana negatif verdin diye.yani kargo ücreti o anki durumuna göre istiyo.fedexle anlaşmış diğerelerinde vergi ödersin demesi ondan heralde..
parayı verdinizmi adam hemen yolluyo o yönden kafanıza takılmasın |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dostum satıcının dükkanı filan warmı bakalınm ürünleri nasıl
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşların için sipariş ettiğiginiz ürünlerde sana mıg eldi yoksa arkadaşlarına mı dostum |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|