![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Fotoğraf Makinesi ve Aksesuarları Ebay 'den aldığınız Digital Fotoğraf Makinesi ürünlerini buraya yazın |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Nikon D40
Selam arkadaşlar bende ilk alışverişimi yaptım ve bir nikon d40 satın aldım!!!
Buyer User ID: v.aksu Seller User ID: jonvideo Your total: $56.01 ( 35+21 kargo) çok kelepir bir açık arttırma oldu bir kolpalık olabilirmi sizce ve bu ürünün akibiyetini nasıl takip edeceğim bilgi verirsenin sevinirim... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
evet satıcı egitim dvdsi satıyor
nikon d40 görüntülü egitim dvdsi almısınBu mesaj en son " 08-02-2007 " tarihinde saat 08:04 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
2 tane dvd ye $56 harbi kelepirmis
hayir birde $11 lik kargo varken $21 ligi niye sectin onu anlayamadim ben |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
satıcının yazdığı açıklamaları mulaka okuyun !!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ne diyorsun peki bunu iptal edebilirmiyim???
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşım forum'a 8 mesaj atmışsın ben bu yazıyı yazana kadar,kendini gümrük komisyoncusu olarak tanıtmışsın ve bunu ingilizce olarak imzana yazmışsın da kusura bakma da hiç mi ingilizcen yok?
ben bu işleri öğrenene kadar bu forumda akıl sınırını zorluyacak ne sorular sordum arkadaşlara, daha önce de bir arkadaş az daha böyle bir işlem yapacaktı ama o yapmadan önce sordu yoksa az daha araba teyibi diye o teyibin kumandasını alıcaktı. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ee be güzel kardeşim birisi bir cahillik yapmış bende şuan onu düzeltmeye çalışıyorum yardımcı olacak bir yöntem varsa söyle lütfen!!! eleştirilerinede saygı duyuyorum!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
nasıl biri bir cahillik yapmış,sen almadın mı ürünü?
yardımcı olmaya gelince tüm dünyada tüketici hakları var,sen dispute açıp bu şekilde,üründen memnun kalmadım diyerek kabul ettirebilir misin bilmiyorum? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
satıcı ile görüştüm ürünü yolladığını ancak ürünün bana ulaştığında geri yollama mı ve paramı iade edeceğini söyledi!!! sizce bu yöntemle ne kadar bir masraf yaparım ve ödediğim paranın ne kadarını alırım??? yani geri gönderme kargo ücreti vs vs.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
kargo ucretini kesinlikle geri odemez ve buna ek olarak ebay in aldigi kesintilerden sonra onun hesaba giren parayi sana geri oder buyuk ihtimal...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|